Lønadministration

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration for virksomheder med eller uden overenskomster. Vi har stor erfaring i at lave løn for virksomheder i alle størrelser og brancher, og med Azets som partner har I garanti for, at lønnen kommer til tiden - hver gang.

Find den rigtige lønløsning

Lønadministration
 
 
 

Basisløn til mindre virksomheder

Til virksomheder med 1 til 20 ansatte. Få hjælp til lønadministration med Azets BasisLøn, som er overskuelig og nem.

Vi er klar til at lave løn for jer til en fast lav pris - vi behøver blot løninput fra dig. Det spiller ingen rolle, om medarbejderne er timelønnede eller fastlønnede.

Mindre virksomheder ►

Lønadministration til mellemstore og store virksomheder

Outsourcing af lønadministration for mellemstore og store virksomheder.

Vi kan håndtere alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandlingen til afstemning af den udbetalte løn, udsendelse af lønseddel, refusionsansøgninger og procesoptimering.

Mellemstore og store virksomheder ►

Lej midlertidig assistance til din lønadministration

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi dækker alle typer stillinger inden for løn som f.eks. lønansvarlig eller controller.

Vores fagligt dygtige medarbejdere kan træde til, hvis du har akut behov for personale til at lave løn. Vi kan både levere assistance nogle dage om måneden eller vi kan levere en fuldtids løsning.


Læs mere om at leje en lønmedarbejder ►

Lønadministration på tværs af de nordiske lande 

Lønjura og -regler varierer fra land til land. Vores tilstedeværelse i samtlige af de nordiske lande sikrer, at din lønadministration bliver varetaget i henhold til lokal lovgivning og med stor lokal ekspertise. Vi varetager også al lønrelateret registrering og indberetning til de offentlige instanser. 

Vi er din garanti for, at jeres lønadministration er klar til Norden. Som international virksomhed og kunde hos os, får du én fast kontaktperson for alle lønaktiviteter. 

Læs mere om nordisk lønadministration ►

Vil I selv lave løn?

Lønsystem til de store - Epos Løn

Er I en større virksomhed med +100 ansatte, så har Azets' lønsystem Epos Løn alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling. Lønsystemet er brugervenligt og logisk bygget op, og det understøtter til fulde jeres lønprocesser.

Læs mere om Epos Lønsystem ►

Optimer din lønfunktion

Vi kan hjælpe jer med at optimere lønfunktionen, så I får frigivet ressourcer og reduceret tiden med op til 30%. Vi hjælper med at optimere jeres eksisterende arbejdsgange uden, at der bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger osv.

Læs mere om optimering af din lønfunktion

Lønadministration til den offentlige sektor

Vi tilbyder lønadministration for kommuner og virksomheder, hvor medarbejdere aflønnes i henhold til offentlige overenskomster.

Vi er eksperter i at lave løn inden for den offentlige sektor, herunder lønsystemer, lovgivning, overenskomster, tjenestemandspensioner og generel personaleadministration.

Lønoutsourcing guide

Guide om lønoutsourcing

Vi har udarbejdet en guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 Hent guide

4 metoder der opgraderer lønafdelingen

Fire metoder der opgraderer lønafdelingen

I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere. Download guiden ved at udfylde nedenstående formular, og kom straks i gang.

 Hent guide

Hvad siger vores kunder Hvad siger vores kunder 

Sodexo A/S Christian Thyssen

"Hvis alle Azets' konsulenter er på samme høje niveau, som dem jeg arbejder sammen med, så ligger overliggeren rigtig højt”"

★★★★★

Læs hele historien her ►

Medflex ApS - Jakob Damm Jakobsen

"Vi har sikkerhed for at lønudbetalingerne er korrekte, kommer til tiden og at indberetningerne er, som de skal være"

★★★★★

Læs hele historien her ►

Atea - Malene Rhode Carstensen 

"Vi måtte erkende, at tiden var løbet fra vores lønsystem, og at vi havde behov for en mere optimal løsning"

★★★★★

Læs hele historien her ►

Mere info om vores lønadministration?

Ønsker du mere information om Azets' lønadministration og om, hvordan vi kan lave løn for jer? Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Lønkunder der har købt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 22 78 11

Kontakt mig venligst