top banner image
 
 
 

Brug for en revisor?

Vi udfører alle opgaver inden for regnskab og bogføring, så du kan være tryg ved at der er styr på din virksomheds økonomi!

Revisorhjælp - fra løbende bogføring til skat, moms, årsregnskab mv.

kontakt mig

Hvad laver en revisor?

En revisor hjælper dig med opgaver relateret til dit regnskab, og så udfører revisoren revision i forbindelse med årsafslutning (i tilfælde af revisionspligt).

I Azets har vi 100+ regnskabskonsulenter, og mange har både en revisorbaggrund og -uddannelse bag sig. De udfører hver dag revisorhjælp for store og små virksomheder i hele Danmark.

Du kan også leje en interim revisor hos Azets, hvis du foretrækker at have konsulenten siddende i din egen virksomhed.

Uanset hvad du foretrækker, så betyder et samarbejde med Azets, at dit regnskab er i trygge hænder hos en af de førende aktører inden for regnskabsassistance. Det giver mening - også på bundlinjen!

Vi hjælper med

 • Løbende bogføring
 • Afstemning af regnskab
 • Fakturering - kunder og leverandører
 • Debitorstyring - fakturering, rykning og inkasso
 • Skat og moms
 • Håndtering af rejseafregning og udlæg
 • Budgetter og opfølgning
 • Periodisk rapportering
 • Årsregnskab og udvidet selskabsangivelse
 • Årsafslutning og klargøring til revision
 • Virksomhedsomdannelse, herunder omdannelse af IVS

Du får en fleksibel aftale. Med revisorhjælp fra Azets kan du skrue op og ned efter behov, så du aldrig betaler for mere, end du har brug for.

Omdannelse af IVS

I april 2019 blev en ny lov vedtaget, der betyder, at alle de omkring 45.000 iværksætterselskaber i Danmark skal omregistreres. Det er slut med IVS'er.

Hos Azets kan du nemt få omdannet dit IVS

Er du i dag indehaver af et IVS og har brug for at få det det omdannet til eksempelvis et ApS, så kan vi hjælpe dig igennem processen. Vi er også klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om dine muligheder.

Ja tak - Jeg har brug for hjælp

Er din virksomhed underlagt revisionspligt?

Alle virksomheder skal udarbejde og indsende en årsrapport til Erhvervsstyrelsen. Men det er kun nogle virksomheder, der er forpligtet til at gennemgå en årlig revision. Og det er til denne specifikke opgave, du skal bruge en statsautoriseret eller registreret revisor, som skal revidere årsregnskabet og godkende årsrapporten. Vi kan hjælpe med at gøre dit regnskab helt klar til revision, så du kun mangler et stempel fra en statsautoriseret revisor.

Nogen virksomheder kan fravælge revision, hvis de opfylder visse betingelser. Vores konsulenter kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er en mulighed for din virksomhed.

Bliv kontaktet

Revisionspligtige virksomheder

 • Aktieselskaber (A/S)
 • Anpartsselskaber
 • Selskaber med begrænset ansvar (S.M.B.A og A.M.B.A)
 • Erhvervsdrivende fonde
 • Børsnoterede selskaber
 • Statslige selskaber

For aktieselskaber, anpartsselskaber og selskaber med begrænset ansvar er der visse undtagelser. Hvis du er i tvivl, hjælper vi dig gerne med at finde ud af, om din virksomhed er revisionspligtig.

Ingen sårbarhed - Du skal aldrig mere tænke på sygdom, ferie og barsel. Med revisorhjælp fra Azets er du garanteret backup på alle opgaver. Det betyder større sikkerhed end ved én fast revisor.

Udvidet selvangivelse / oplysningsskema

Driver du selvstændig virksomhed, er du forpligtet til at udfylde en udvidet selvangivelse eller et oplysningsskema, som SKAT nu kalder det. I selvangivelsen fortæller du SKAT, hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i skat, hvilke fradrag du har mv. Selvangivelsen kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk.

Når du skal udfylde den udvidede selvangivelse / oplysningsbrevet, er det vigtigt, at du har styr på dine fradrag og indtægter. Det er f.eks. poster som håndværkerfradrag, kørselsfradrag (befordringsfradrag), aktier og værdipapirer, som du skal have styr på.

Har du brug for en revisor til udvidet selvangivelse / oplysningsskema, så er du velkommen til at kontakte os.

Hjælp til skat og moms

I Danmark skal alle virksomheder og selvstændigt erhvervsdrivende forholde sig til skat og moms. Der er en lang række krav, procedurer og frister, som du skal kende og overholde, hvis du skal undgå fejl og løftede pegefingre fra SKAT.

Du skal have styr på din momsindberetning og dit skatteregnskab, og du skal kende reglerne for netop din virksomhedstype og -størrelse.

Selv i en regnskabsafdeling kan opgaver inden for skat og moms trække mange ressourcer og være krævende opgaver. Derfor hjælper vi rigtig mange virksomheder med momsafregning, skatteregnskab og fradragsregler, som kommer netop deres forretning til gode.

Få hjælp til skat og moms

Revisorhjælp til små selvstændige

Vi hjælper virksomheder i alle brancher og i alle størrelser - også de helt små. Vores afdeling, MikroPro, hjælper små selvstændigt erhvervsdrivende med deres regnskab på samme rådgivnings- og assistance-niveau som en revisor.

Vi har hjulpet flere end 750 små virksomheder med at skabe succes. Det gør vi ved at sørge for, at der er styr på tingene, så du kan være på forkant og undgå ubehagelige overraskelser.

MikroPro er et af landets mest komplette og professionelle koncepter til små virksomheder, og vores konsulenter kan hjælpe dig med de klassiske revisoropgaver som bogføring, moms, skat, selvangivelse, årsregnskab, klargøring til revision og meget mere.

Start med en times gratis revisorrådgivning

Få kontrol og overblik med Azets Cozone

Azets Cozone er en online portal, som samler alle de ydelser inden for regnskab og løn, som Azets varetager for dig.
Det giver dig fuld transparens og kontrol.

Læs mere om Azets Cozone

Brug for revisor til skatterådgivning?

I takt med hyppige ændringer i skattelovgivningen er opgaver inden for skat blevet mere ressourcekrævende. Opgaver som skatterapportering og skatteplanlægning er omfattende discipliner, som kræver opdateret indsigt og specialistviden.

På samme niveau som de store revisionshuse kan Azets levere skatterådgivning, så du kommer sikkert gennem skatterapportering og lever op til gældende lovgivning.

Vil du være sikker på, at der er styr på din skat, så er vi et godt valg til professionel skatterådgivning. Mange af vores konsulenter har baggrund som revisor og rådgiver dagligt et stort antal virksomheder inden for skat.

ja tak - kontakt mig

Revisorhjælp fra et stærkt team

I vores afdeling for regnskabsassistance har vi 100+ konsulenter, der er specialiseret i regnskab og økonomi. Og mange af dem har en baggrund som revisor og cand.merc.aud. 

Vores regnskabskonsulenter assisterer og rådgiver virksomheder i alle brancher. Vi kan garantere, at din virksomheds regnskab håndteres af Danmarks skarpeste hoveder inden for regnskab og økonomi. 

Vores team af regnskabskonsulenter udfører de samme opgaver som en klassisk revisor. Er I underlagt revisionspligt, kan vi varetage hele årsafslutningen, årsregnskabet og komplet klargøring af regnskabet til den årlige revision.

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.