Interim controller: Lej en controller

Lej en controller hvis du mangler styring i din økonomifunktion - Så er du sikret ledererfaring, kompetence og systemkendskab.

  • Du får en controller med ledelseserfaring, der er klar til at skabe ro, struktur og resultater i din virksomhed fra dag ét
  • Aftalen er fleksibel - det betyder at du kun betaler for de faktiske timer, hvor controlleren er hos dig
  • Vores interim controller har bred erfaring i de gænge ERP-systemer


Mød Kaspar, som er interim regnskabskonsulent hos Azets, og hør mere om dine fordele.

Kunderne udtaler

” I løbet af det sidste halvandet år er vi gået fra at have én til i øjeblikket seks interim konsulenter fra Azets, og flere af dem har været hos os i over et år. I forhold til fastansatte medarbejdere, er det nemt at flytte de eksterne konsulenter fra opgave til opgave alt efter vores behov, og derfor beholder vi dem ofte i længere tid ad gangen."

Catherine Douzon-Damgaard,
Director, Group Accounting

Volvo

”Vores nye interim regnskabschef formåede hurtigt at prioritere opgaverne, så de kunne løses hensigtsmæssigt i forhold til deadlines og de tilgængelige ressourcer. Inden for 2-3 uger  havde hun bidraget med færdiggjort rapport for månedsregnskabet samt klargøring af materialet til revision."

Lærke Schmidt,
CFO hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo

 

Hvad siger vores kunder 

Interim business controller

Find jeres nye controller hos Azets

Har i akut behov for kompetencer indenfor økonomistyring og regnskab? Hos os kan du leje en interim controller, som kan hjælpe med at identificere nye muligheder og bidrage med at skabe overblik og resultater i din økonomifunktion.

Er det en interim business controller, en interim financial controller eller måske en project controller du lige står og mangler? Så snart vi kener dit behov, går vi gang med at finde præcis den interim controller, som i skal bruge til at løse jeres udfordringer.

Vores omfattende database af konsulentprofler gør, at vi hurtigt kan finde og levere den rigtige kandidat.

Med en midlertidig controller fra Azets, er du sikker på at få en profil med erfaring, lederevner og systemkendskab. En professionel tilgang til opgaveløsning og synlige resultater betyder, at du får ro på din økonomifunktion.

Med en interim controller fra Azets kan du selv skrue op og ned

Friske øjne og handlekraft udefra kan være både nødvendigt og værdifuldt i forbindelse med organisatoriske forandringer eller spidsbelastning i økonomifunktionen.

Vi ved at dit behov kan variere fra et par timer om ugen til en midlertidig controller på fuld tid. Conrolleren bliver en fast del af jeres team og det er den samme konsulent, der løser opgaverne i hele perioden. Og skulle dit behov for assistance sig undervejs, så er vores interim løsning heldigvis fleksibel. 

Ansættelsesforholdet ligger hos Azets. Derfor vender controlleren tilbage til os når opgaverne er løst.

Når du vælger en interim controller opnår du maksimal fleksibilitet i opgaveløsningen.

 

Lej en interim controller

Se et udpluk af vores spændende konsulentprofiler

Med den rigtige profil kan du få en hurtig og fleksibel løsning til din økonomifunktion. Vores store database med konsulentprofiler gør, at vi hurtigt kan finde og levere den rigtige interim controller.

Controller / CFO

Controller med bred erfaring i alle aspekter og arbejdsopgaver i en controller- og regnskabsfunktion.

 

Lej en controller.png

CFO og Project controller

Stor erfaring inden for økonomi og ledelse fra stillinger som controller og CFO i både danske og multinationale virksomheder. 

 

Regnskabschef / CFO

CFO

Tung og erfaren profil, som har været ansat som CFO, Head of Finance and Controlling samt Controller i både danske og internationale virksomheder.

onsite-profil-1.png

Kontakt os i dag

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer (i hverdage), og tager en snak om dine behov, så vi hurtigt kan finde den rigtige konsulent til din virksomhed. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe: 70 232 232


"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

 

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Ny Interim Controller?

En interim controller vil hurtigt være i stand til at sætte sig ind i de opgaver og prioriteringer, der findes i virksomheden samtidig med, at profilen qua sin erfaring og sit kompetenceniveau vil kunne identificere områder, der med fordel kan optimeres.

En interim controller fra Azets vil desuden komme med ledererfaring og vil dermed kunne tage ansvar for medarbejderne i økonomifunktionen.

Uanset om du mangler en interim business controller, en interim financial controller eller en project controller, så er fællesnævneren, at man har brug for en erfaren og kompetent controller-profil, der kræver et minimum af oplæring og som hurtigt kan skabe overblik og resultater i økonomifunktionen.

Interim financial controller