International Accounting
 
 
 

International Accounting

International Accounting er en løsning der samler alle regnskabsopgaver for nordiske kunder, der har base i mere end ét land i Norden.

globe-share.svg

Få virksomhedsspecifik hjælp via ét enkelt kontaktpunkt og landespecifik support på alle relevante sprog.

file-bar-graph-cash.svg

Få overblik over din økonomi med én fælles forretningsplatform samt rapportering i realtid

network.svg

Integrer din software i vores løsning for at få den bedste opsætning til netop din virksomhed og spar tid og ressourcer.

International ekspertise er altid til rådighed med Azets

Når man driver en international virksomhed, er der tusindvis af store og små opgaver, som skal udføres, bl.a. at holde sig opdateret på landespecifikke lovkrav og systemer. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan løfte blikket og se fremad.

Vi tilbyder tjenester der spiller sammen i alle de nordiske lande. Vi bygger bro mellem lande med en fælles softwareplatform og et koordineret multinationalt team. Det giver os mulighed for at strømline vores kommunikation og vidensdeling, mens kunden og konsulenten begge får adgang til opdaterede rapporteringsværktøjer, så geografisk afstand ikke længere er en hindring for at arbejde effektivt.

Ved at tilbyde dig en koncerndækkende økonomifunktion, kan du nemmere nå dine mål, og samtidig have lokal indsigt, der gør det muligt at imødekomme specifikke behov i hvert enkelt land.

Lad Azets håndtere dine internationale regnskabsopgaver – Vi holder styr på alle de løse ender!

International Accounting er baseret på en robust systemplatform. Alle vores systemer kan håndtere økonomidriften i både store internationale virksomheder og SMV'er. Ved at give adgang til den samme tjenesteudbyder i alle de lande, du driver forretning i, omfatter vores tjenester mere end blot at opfylde lokale lovkrav, og sikrer effektiviteten i din virksomhed.

Hos os får du en koordineret økonomifunktion på tværs af landegrænser, der understøttes af vores systemer og lokale kontakter. Vi udfører vores arbejde ud fra fælles processer, og tilbyder alle former for løsninger inden for økonomiområdet.

Vi er eksperter i at gøre virksomheder mere effektive ved at strømline og automatisere deres processer og tilbyde gnidningsfri kommunikation mellem kunde og konsulent.

Udover kvalitetskontrol og koordinering tilbyder vi også:

  • Record to report (hovedbog, anlægsaktiver, lagerstyring, månedlig og årlig afsluttende konsolidering, koncernrapportering (inkl. IFRS), finansrapportering og ledelsesrapportering)
  • Purchase to pay (betalingsproces, debitorer, håndtering af købsfakturaer)
  • Order to cash (tilgodehavender, inkassohåndtering, betalingsmatch)

Vi har opbygget tjenesten på baggrund af de bedste produkter på markedet, så du slipper for at bekymre dig om ressourcer og systemer.

lookinpapers_750x600.jpg

International ekspertise via ét kontaktpunkt

Hvis du har filialer i forskellige lande, eller afdelinger, der befinder sig langt fra hinanden inden for samme landegrænse, er kommunikation og vidensdeling af afgørende betydning. Når du har spørgsmål vedrørende regnskabsopgaver, sørger vi for at tilbyde ét enkelt kontaktpunkt, der giver dig adgang til eksperter, som kan rådgive din virksomhed om den lokale lovgivning i specifikke lande. Med International Accounting skal du altså kun rette henvendelse ét sted, så samler vi information og hjælp, når du har brug for det.

Saml din software på én platform

Har din virksomhed afdelinger i flere forskellige lande, indebærer det ofte brugen af flere forskellige typer software til økonomistyring. Azets' International Accounting-team samler alle dine systemer i én omfattende løsning. Vi kan også integrere din nuværende software i vores løsning, hvis du gerne vil fortsætte med at bruge den. Udover at være førende udbyder af regnskabstjenester har Azets også et stærkt IT-team, der sikrer vores kunder den mest optimale brugertilpassede softwareløsning.

Med International Accounting får du:

  • En skræddersyet IT-løsning, som integrerer din eksisterende software i vores platform.
  • Du opnår synkroniseret rapportering i alle lande
  • Systemer, der taler sammen
  • Administrationsværktøjer samlet på én platform
  • Single sign-on

Via en systemplatform, optimeret til økonomistyring med de nyeste innovationer inden for automatisering leverer Azets alt relateret til økonomifunktionen.  

getting_things_in_order.jpg

International Accounting omfatter

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.