Guide til regnskabsafdelingen - hvem gør hvad hvornår

Titler som bogholder, controller og revisor er ofte at finde i en klassisk regnskabsfunktion, men hvem har du brug for, hvad laver de egentlig, og hvor adskiller de sig fra hinanden?

Download vores guide til regnskabsafdelingen, og få et hurtigt overblik over, hvem der gør hvad hvornår. 

Guide til regnskabsafdeling - Hvem gør hvad hvornår

  • Momsindberetning
  • likviditetsbudget
  • fakturering
  • lønudbetaling
  • rapportering
  • revision

Opgaverne i en regnskabsafdeling er mange og alsidige, og det kræver flere forskellige kompetencer at holde styr på virksomhedens tal og budgetter.

Men hvem gør egentlig hvad, når regnskab og økonomi skal håndteres i regnskabsafdelingen?

Download guiden og få overblik over roller og opgaver i en typisk regnskabsafdeling.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning inden for økonomi og regnskab? Det kan være alt fra skat og moms til fusion eller spaltning af din virksomhed. Vores professionelle konsulenter kan også hjælpe dig med et økonomisk helsetjek med udgangspunkt i jeres nøgletal. 

læs mere

Regnskabsløsninger

Vi løser alle opgaver i jeres økonomifunktion - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, og du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere 

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme. Fra assistent- til CFO-niveau. 

Læs mere

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. Vi kan hjælpe dig med at skabe success for din forretning.

læs mere 

Inkasso- og debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter. 

læs mere 

Hjælp til årsregnskab

Årsregnskabet er en tidsrøver, der kræver mange ressourcer. Vi hare flere årtiers erfaring inden for regnskab, og kan hjælpe dig med at udføre årsregnskabet professionelt. Vi har styr på dit årsregnskab lige fra at udarbejde årsregnskab og relevante nøgletal til indberettelse til SKAT.

læs mere