Hjælp til årsregnskab og udvidet selvangivelse
 
 
 

Hjælp til årsregnskab

Flere årtiers erfaring inden for regnskab og 100+ regnskabseksperter betyder, at dit årsregnskab bliver udført professionelt og lever op til kravene i årsregnskabsloven.

Vi har styr på dit årsregnskab

  • Vi udarbejder årsregnskab og relevante nøgletal på baggrund af bilag, bankudskrifter, kasserapporter og bankens årsopgørelse
  • Vi sender årsregnskabet og efterposteringer til dig, så du kan godkende og evt. kommentere
  • Sammen med årsregnskabet afleverer vi alle materialer, som skal bruges ved indberetning (f.eks. udbytte-blanket og evt. sambeskatningsindkomst)
  • Vi hjælper med at indberette til SKAT og Erhvervs- og selskabsstyrelsen

Årsregnskabet er en tidsrøver

Årsregnskabet er en tilbagevendende opgave, og du kan nok nikke genkendende til, at opgaven hvert år koster flere ressourcer, end du lige havde regnet med.

Årsregnskabet er din dokumentation til SKAT, og indeholder et samlet overblik over alle indtægter og udgifter i virksomheden. På den måde er årsregnskabet også med til at vise den retning, din virksomhed udvikler sig i.

Regnskab er vores kernekompetence

I Azets varetager 100+ regnskabskonsulenter hver dag regnskabet for talrige danske og nordiske virksomheder, store som små. Vi sørger hvert år for, at vores kunders årsregnskaber bliver udført professionelt, til tiden og inden for lovgivningens rammer.

Vil du også gerne slippe for at bekymre dig om årsregnskabet, så gør ligesom rigtig mange andre og hent professionel assistance hos Azets.

Lej en medarbejder til at sidde hos jer

Har du brug for assistance til årsafslutning og årsregnskab, men ønsker, at arbejdet udføres på jeres adresse? Så kan du nemt og enkelt leje en eller flere regnskabsmedarbejdere.

Inden vi går i gang, aftaler vi omfanget af opgaven. Det er op til jer, om vi skal stå for årsafslutningen fra A-Z, eller om I kun har brug for assistance til enkelte poster eller områder, som f.eks. årsregnskabet.

Kontakt mig

Driver du en lille virksomhed?

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan vi hjælpe dig med årsregnskabet og udvidet selvangivelse.

Når du driver egen virksomhed, er du ifølge Årsregnskabsloven forpligtet til minimum at udarbejde ét regnskab, der viser dine økonomiske aktiviteter i løbet af året. Årsregnskabet hjælper dig med at få overblik over alle indtægter og udgifter i din virksomhed, og samtidig sikrer du dig den nødvendige dokumentation overfor SKAT som selvstændig erhvervsdrivende.

Læs mere om hjælp til selvstændige

Hvad er et årsregnskab?

Er årsregnskab skal som navnet siger udarbejdes én gang om året. Det er i årsregnskabet, at man samlet kan se, hvordan året er gået for virksomheden.

Årsregnskabet har to primære dele: 1) resultatopgørelsen, som fortæller, hvordan din virksomheds økonomiske midler er blevet brugt i løbet af året og 2) balancen, som giver et øjebliksbillede af, hvordan din virksomheds økonomi har det.

Se alle vores regnskabsydelser

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.