top banner image
 
 
 

Download guide om driftsbudget

Er du i tvivl om, hvordan du laver et driftsbudget, og hvordan du bruger informationerne fra driftsbudgettet aktivt? Download vores guide, og bliv klogere på dit driftsbudget. 
 

Guide: Lær om driftsbudget 

Optimer forretningen med et driftsbudget

Hvordan lægger man et driftsbudget? Kan man lægge det selv? Og er der noget, man skal være særlig opmærksom på?

Disse spørgsmål er der mange virksomhedsejere, der stiller sig selv. Vi giver dig her et overblik over, hvad et driftsbudget er, og hvordan du kan bruge det til at optimere din forretning. Du kan også læse, hvordan du lægger et driftsbudget, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

Vil du vide mere om regnskab og økonomi?

Du kan finde meget mere om økonomi på vores blog, hvor vi giver dig nyheder og praktiske informationer til din virksomheds økonomifunktion. 

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning inden for økonomi og regnskab? Det kan være alt fra skat og moms til fusion eller spaltning af din virksomhed. Vores professionelle konsulenter kan også hjælpe dig med et økonomisk helsetjek med udgangspunkt i jeres nøgletal. 

læs mere

Outsourcing

Vi løser alle opgaver i jeres økonomi-funktion - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, og du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere 

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme. Fra assistent til CFO-niveau. 

læs mere

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. Vi kan hjælpe dig med at skabe success for din forretning.

læs mere 

Inkasso- og debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter. 

læs mere 

Hjælp til årsregnskab

Årsregnskabet er en tidsrøver, der kræver mange ressourcer. Vi hare flere årtiers erfaring inden for regnskab, og kan hjælpe dig med at udføre årsregnskabet professionelt. Vi har styr på dit årsregnskab lige fra at udarbejde årsregnskab og relevante nøgletal til indberettelse til SKAT.

læs mere