Brochure om ferieloven - Få det hele med
 
 
 

Brochure om ferieloven - Få det hele med

Brochure om ferieloven - Få det hele med

Hent vores brochure om ferieloven. Den indeholder en god og brugervenlig beskrivelse af reglerne i den nye ferielov. Som arbejdsgiver kan du imødekomme spørgsmål fra dine medarbejdere ved at dele brochuren ud i virksomheden. Så har du garanti for, at dine medarbejdere får den nødvendige information præsenteret på en overskuelig og forståelig måde.

Ny ferielov brochure

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til ferieloven eller andet inden for HR?

Spørg HR-eksperten

Med et enkelt og billigt abonnement får du mulighed for at ringe til vores HR-eksperter, når du har brug for hurtige og præcise svar på dine HR-udfordringer. Det kan f.eks. være spørgsmål til ansættelseskontrakter, ferieloven, GDPR, barsel, sygdom osv. Vi besvarer alle spørgsmål inden for ansættelsesret, personalejura og medarbejderforhold.

læs mere

Materialer om ferieloven

Det er vigtigt at dine medarbejdere bliver informeret og godt klædt på til de ændringer, som den nye ferielov har medført. Med vores basis- eller pluspakke får du alt, hvad der skal til for at formidle ændringerne godt ud i din organisation. Foruden let forståelige svar på de væsentligste spørgsmål, modtager du præsentationsmateriale, som du kan bruge i din organisation.

læs mere

GDPR

Den nye persondataforordning fra EU trådte i kraft d. 25. maj 2018. Men i mange virksomheder er arbejdet stadig i fuld gang. Har I fået styr på omgangen med persondata i jeres virksomhed? Hvis I har brug for assistance til at komme i mål, så sidder vores juridiske eksperter klar til at hjælpe. Det kan ende med at blive dyrt, hvis I ikke har styr på data.

læs mere