Download guide om likviditetsbudget

Guide: lær om likviditetsbudget 

Få styr på din betalingsevne med et likviditetsbudget

Bør du lægge et likviditetsbudget? Det korte svar er: Ja. Det mere uddybende svar er: Ja, hvis du vil have overblik over, hvor mange penge der går ud og ind af din virksomhed, så du kan planlægge og optimere dine virksomheds aktivitetsområder.

Ofte lægger mindre virksomheder først et likviditetsbudget, hvis de bliver bedt om det af banken – eller hvis der er deciderede likviditetsproblemer i virksomheden. Der er dog ingen gode grunde til at lade være.

Det er nemlig sjældent, at udgifter og indtægter er fordelt jævnt ud over årets måneder. Her kan et likviditetsbudget hjælpe med at få overblik, og gøre dig opmærksom på faresignalerne, hvis du i en periode ikke vil have penge nok i banken til at betale dine udgifter. Du får en ”early warning” som du kan bruge til både at forebygge og planlægge, så du er forberedt på perioder med dårlig likviditet.

 

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation