guide om nøgletal
 
 
 

Download guide om nøgletal

Hvorfor er nøgletal vigtigt? Download vores guide og få styr på nøgletal.

 guides om nøgletal

Du kan da dine nøgletal på rygraden, ik?

De fleste virksomhedsejere har som regel en fornemmelse af, hvordan virksomhedens økonomi har det. De ved, hvor mange ordrer der er i bogen og hvor meget, de omsætter for. De har styr på de faste udgifter og ved, hvor mange penge de skylder i banken.

For at have det fulde overblik over din virksomheds økonomi er en mavefornemmelse ikke altid nok. Du kan få et bedre overblik over din virksomheds økonomi og udvikling, hvis du kender dens nøgletal og ved, hvad de betyder. Og har du først virksomhedens nøgletal på rygraden, kan du bruge dem til at optimere din forretning, så den bliver mere lønsom.

Men hvad er et nøgletal helt konkret? Og hvordan vurderer man, om de er gode eller dårlige?

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning inden for økonomi og regnskab? Det kan være alt fra skat og moms til fusion eller spaltning af din virksomhed. Vores professionelle konsulenter kan også hjælpe dig med et økonomisk helsetjek med udgangspunkt i jeres nøgletal. 

læs mere

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme. Fra assistent til CFO-niveau. 

læs mere

Outsourcing

Vi løser alle opgaver i jeres økonomi-funktion - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, og du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere 

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. Vi kan hjælpe dig med at skabe success for din forretning.

læs mere 

Inkasso- og debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter. 

læs mere 

Hjælp til årsregnskab

Årsregnskabet er en tidsrøver, der kræver mange ressourcer. Vi hare flere årtiers erfaring inden for regnskab, og kan hjælpe dig med at udføre årsregnskabet professionelt. Vi har styr på dit årsregnskab lige fra at udarbejde årsregnskab og relevante nøgletal til indberettelse til SKAT.

læs mere