Download guide om nøgletal

 

Du kan da dine nøgletal på rygraden, ik?

De fleste virksomhedsejere har som regel en fornemmelse af, hvordan virksomhedens økonomi har det. De ved, hvor mange ordrer der er i bogen og hvor meget, de omsætter for. De har styr på de faste udgifter og ved, hvor mange penge de skylder i banken.

For at have det fulde overblik over din virksomheds økonomi er en mavefornemmelse ikke altid nok. Du kan måske have rigtig mange opgaver og en høj omsætning, og derved tro, at det går rigtig godt. Men er du samtidigt ikke så god til at styre dine omkostninger i forbindelse med de opgaver og ordrer, der kommer ind, så genererer din virksomhed ikke noget overskud – og så går det faktisk ikke så godt, som du måske troede.


Du kan få et bedre overblik over din virksomheds økonomi og udvikling, hvis du kender dens nøgletal og ved, hvad de betyder. Og har du først virksomhedens nøgletal på rygraden, kan du bruge dem til at optimere din forretning, så den bliver mere lønsom.

Men hvad er et nøgletal helt konkret? Og hvordan vurderer man, om de er gode eller dårlige? Nedenfor giver vi dig et dybere indblik

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation