top banner image
 
 
 

Bølgen & Moi: Fleksible løsninger giver økonomisk overblik

 
 
Restaurationsbranchen er en branche med fart på og store udsving. Restaurantkæden Bølgen & Moi havde behov for mere forudsigelighed, mobile systemer og muligheden for proaktivt at kunne kontrollere og styre driften af restauranten. Det har Azets hjulpet med at gøre til virkelighed.

Bølgen & Moi startede med en lille café i Norge for 22 år siden. I dag har den eksklusive og populære restaurantkæde 7 restauranter og 180 ansatte. Visionen er enkel, men kompromisløs: At give gæsterne en samlet oplevelse, hvor interaktionen mellem mennesker, mad, vin og kunst er centralt.

“Det er krævende at drive en restaurant. Vi har store udsving i omsætningen, med sommeren som vores højsæson. Derfor er det vigtigt at have det rette antal medarbejdere på arbejde.At have en god likviditet hele tiden er også en udfordring. Vores store vinlagre holder for eksempel på stor kapital,” siger Harald Berger, CEO for Bølgen & Moi.

Sårbare i lavsæsonen 

I højsæsonen skifter omsætningen i restauranten. Men målet for Bølgen & Moi er at skabe en jævn og højere omsætning i lavsæsonen. Der er små marginer, og rentabiliteten i branchen er lav. Det gør Bølgen & Moi sårbar i form af ringere likviditet i lavsæsonen.

“Derfor følger vi f.eks. brugen af ​​råvarer og indkøbsaftaler tæt. Vi har samme pris for maden i dag som for 22 år siden, men huslejen er steget, ligesom udgifterne til datatrafik og lønudgifter. Så det siger sig selv, at vi skal forbedre os på alle punkter for at sikre en god økonomi.”

Behov for løbende økonomisk overblik

Bølgen & Moi er afhængige af at få en resultatopgørelse så hurtigt som muligt efter en afsluttet måned, for at kunne sikre de rigtige marginer på produktomkostningerne. Derudover er det vigtigt, at restaurantkædens elektroniske systemer er integrerede og kommunikerer sammen.

“Omsætning og lønudgifter vises live, så vi løbende kan holde os opdateret og få et økonomisk overblik når som helst.”

Ønskede en tryg og fleksibel leverance

I følge Harald Berger var der flere grunde til, at kæden valgte Azets.

“Vi havde behov for en tryg og stabil leverance af vores økonomiske tal og et mobilt system. Et intuitivt system som er visuelt tiltalende og enkelt at anvende er en stor fordel for os, som ikke har så mange år på skolebænken, men først og fremmest er fagfolk.”

Den elektroniske vagtplan er integreret med lønsystemet og alle systemer er mobile.

“For at være effektive til hverdag, har vi behov for den tilgængelighed, vi får med Azets ”

I dag drager Bølgen & Moi stor nytte af effektive løsninger fra Azets, som er skræddersyet efter restaurantkædens behov.

Kundeforholdet med Azets udvikler sig

Harald Berger mener, at Azets har bidraget med gode løsninger i forhold til restaurantkædens ønsker.

“Det gælder for eksempel bilagshåndtering, godkendelsesrutiner, rapporteringsdatoer og fakturaflow, bare for at nævne nogle få.”

Harald Berger er meget tilfreds med samarbejdet med Azets. Han sætter pris på den åbne og konstruktive dialog om samarbejdet.

“Det er et udviklende kundeforhold, og vi bliver fortsat bedre. Leverancen fra Azets er stabil og tryg. Vi har fået et rigtig godt overblik over status og har fået et langt bedre grundlag til at tage hurtige taktiske beslutninger. Nu kan vi let se om vi er på rette spor i driften af restauranterne,” siger Harald Berger.

Udfordring:

Ønskede en tryg og stabil leverance af tal, fleksible systemer og løbende økonomisk overblik.

Løsning:

At lade Azets stå for regnskabet og få økonomisk rådgivning, som skaber værdi.

Resultater:

  • Bedre økonomisk overblik
  • Mobile og fleksible systemer
  • Stabilitet og tryghed
  • Skræddersyede løsninger
  • Omstillingsparathed og klar til at tage hurtige taktiske beslutninger
  • Åbent og konstruktivt samarbejde

Regnskab for restauranter

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets - Hjælp til regnskab og økonomi

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.