Epos Management
 
 
 

Epos Management

Værdifuld ledelsesinformation

Epos Management er et uundværligt værktøj for HR-chefen. Systemet samler, analyserer og præsenterer alle HR-data overskueligt og praktisk. Epos Management synliggør værdien af dit HR-arbejde og gør det nemt at rapportere til ledelse og andre interessenter.

Med Epos Management vil du til enhver tid kunne præsentere specifikke HR-data med kort varsel. Du vil få en stor støtte i din rapportering og formidling af dit HR-arbejde, fordi rapporter lavet med Epos Management vil være baseret på fakta.

Det får du med Epos Management

 • Værdifulde HR-nøgletal som bl.a. medarbejderomsætning

 • Fordeling af antal ansatte, alder og anciennitet

 • Fordeling af antal ansatte pr. afdeling, rolle, titel og leder

 • Leders vurdering og medarbejders tilfredshed med forløbet af MUS

 • Kompetenceoversigt: Score på udvalgte kompetencer

 • Performance og potentiale for medarbejdere enkelt- og afdelingsvis

 • Generel pejling på virksomhedens HR-ressourcer

HR- og ledelsesoverblik

Du vil altid have overblik og vil nemt kunne videregive basisoplysninger som antal ansatte i forskellige regi, anciennitet, lønudvikling, medarbejderomsætning og meget mere.

Alle informationerne leveres i overskuelige grafer, figurer og tabeller, der er lige til at overføre til for eksempel Powerpoint eller Word.

Dybdegående information

Epos Management kan levere dybdegående information om for eksempel kompetencer, performance, potentiale, trivsel og målopfyldelse samt beregninger af, hvad en medarbejder koster fra onboarding til offboarding.

Integration til andre systemer

Epos Management kan udveksle data med Epos HR, Epos Portal, Epos Løn og Epos Rekruttering og kan integreres til andre systemer.

Med Epos Management har du altid overblik over kompetencer og udviklingsmuligheder, så du kan handle rettidigt og målrettet.

Muligheden for hurtigt at identificere uhensigtsmæssig udvikling og at reagere i rette tid forbedrer din virksomheds effektivitet og økonomi. Derfor bliver Epos Management også positivt modtaget hos både topledelser og i økonomiafdelinger. De sætter pris på overblikket, og alle sparer tid. For mange er det en øjenåbner for vigtigheden af HR-indsatsen.

 • Epos Management kan udveksle data med Epos HR, Epos Portal, Epos Løn og Epos Rekruttering og integrerer til andre systemer.

 • Dybdegående information om for eksempel kompetencer, performance, potentiale, trivsel og målopfyldelse

 • Overblik over kompetencer og udviklingsmuligheder, så du kan handle rettidigt og målrettet

 • HR- og ledelsesoverblik

Saint Gobain Danmark A O Johansen Wurth GF Forsikring Vald. Birn

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets

Allerede kunde? Azets SupportDesk

Hvis du har en serviceaftale, besvarer vi nye henvendelser inden for fire timer. Vi bestræber os altid på at svare på dine forespørgsler så hurtigt og præcist som muligt.

Gå til Azets SupportDesk

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.