Effektive workflows

Epos HR understøtter dine workflows med hændelser og adviseringer. Procedurer som tiltrædelse og fratrædelse, certificeringer, samtaler, udvikling mv. håndteres alt sammen nemt og sikkert.Alt er dokumenteret

Dialogen mellem HR, ledere og medarbejdere, aftaler, udviklingsplaner, kompetenceudvikling mv. er alt sammen dokumenteret i Epos HR. Du kan til enhver tid finde oplysningerne og står stærkt i din dokumentation og rapportering.Fuld integration

Epos HR integrerer fuldt ud med andre systemer. Ud over de øvrige Epos-moduler integrerer Epos HR med øvrige systemer til for eksempel lønhåndtering, tidsregistrering eller rekruttering.Fleksibelt

HR-systemet kan fuldt ud tilpasses din virksomhed, hvor I er i dag, og senere tilpasses i takt med jeres udvikling, uanset ændringerne i jeres størrelse, struktur eller workflows.

Persondataloven – Er I klar, hvis Datatilsynet banker på?

Persondataforordningen er på vej, og i dag kan man ikke sige HR uden også at sige Persondatalov. Viden om Persondataloven er i særdeleshed vigtigt i en HR-funktion, hvor mange følsomme personoplysninger kommer i spil. Med Epos HR får I et HR-system, som gør det enkelt for jer at administrere jeres medarbejderdata inden for Persondatalovens rammer. 

Når Azets’ HR-konsulenter hjælper jer med HR-opgaver, så har I garanti for, at alt er udført i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Den 25. maj 2018 træder den nye forordning i kraft. Har I brug for rådgivning i forbindelse hermed, så har vi jurister siddende, som i forståelige ord kan forklare jer præcis hvad, hvorfor og hvornår.

Det får du med Epos HR:

 • Webbaseret HR-system
 • Understøttelse af dine workflows med hændelser og adviseringer
 • Fuld integration med andre systemer
 • Automatiske påmindelser og indkaldelser
 • Et godt værktøj til understøttelse af persondataloven

Kontakt os ►

Hr-system Epos

Et udpluk af vores kunder

Bolig Selskabet Sjælland
Aalborg Kommune logo

Nomeco A/S

"Det, at HR, rekruttering og løn er et sammenhængende system, hvor vi genbruger data, giver en lang række lettelser."

★★★★★

EWII 

"Vores overordnede mål med et nyt HR-system var og er at få professionaliseret HR – i processerne og dokumentationen – så vi har styr på os selv i forhold til nuværende og nye projekter. Vi skal hele tiden vide, om vi har de nødvendige kompetencer i huset, eller om vi skal løfte niveauet et sted, enten ved uddannelse eller rekruttering."

★★★★★

Akademikernes A-kasse

"Med EPOS HR har vi fået en effektiv HR-administration af høj kvalitet"

★★★★★

Epos HR er delt op i moduler, og I kan derfor få præcis, hvad I har brug for, hverken mere eller mindre. I kan købe et enkelt modul, eller I kan få flere på en gang. Og I kan altid udvide med moduler, der taler sammen med det, I allerede har.

Modulerne i Epos HR:

 

Basis

Stamdata, CV-oplysninger, medlemskaber, udleverede effekter, kontrakter, tillæg, lønbreve, kursusbeviser, materiale fra rekruttering mv.

Organisations­struktur, ledelses­relationer, stillingsbeskrivelser mm.

Dialog

Administration af dialoger, herunder f.eks. MUS, tre-måneders samtaler seniorsamtaler, sygefraværssamtaler og udviklingssamtaler. 

Individuelle udviklingsplaner.

Kompetence

Individuelle ratings af kompetencer, udviklingsbehov og kompetencemål. 

Måling af kompetencer i forskellige afdelinger og niveauer ift. målsætning, inkl. GAP-analyser mv.

Kursus

Administration af kurser, tilmeldinger, gennemførelse, evalueringer, introforløb mv.

Håndtering af certificeringer og recertificeringer.

Automatiske påmindelser og indkaldelser.

Hent guide om fremtidens arbejdskraft 

Hvad forventer fremtidens medarbejdere af arbejdspladsen? Kan – og bør - virksomheden imødekomme kravene? Og hvordan sikrer man sig som leder eller indehaver af en virksomhed, at den er attraktiv for fremtidens arbejdskraft? Få nogle kvalificerede bud på svarene i denne guide.

Hent guide

Ved at vælge et professionelt HR-system får du styr på dine medarbejderdata og kan nemt finde de oplysninger, du har brug for, lave analyser og følge op. Intet behøver længere ligge som fysiske dokumenter på steder, hvor ingen kan finde dem.

 


Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Det får du med Epos HR 

 • Rettighedsstyret HR-system. HR-administrator bestemmer, hvem der må se og ændre i dokumenter mv.
 • Effektive workflows

 • Hierarkisk opbygget HR-system, efter hvem der er leder for hvem. Den enkelte leder kan f.eks. kun se sig selv og egne medarbejdere. Medarbejderne kan kun se sig selv og de data, som HR-administrator giver lov til.

 • Systematisering af alle HR-processer

 • Webbaseret HR-system

 • Brugervenligt

 • HR-system med påmindelser

 • Forum for videndeling

 • Fokus på dialog mellem ledere og medarbejdere

 • Let tilgængelig og præcis ledelsesinformation

 • Avancerede analyser og rapporter

 • Klarhed over virksomhed, relationer, stillingsbeskrivelser, stamdata, historik, CV, viden, udviklingsplaner, kurser og evalueringer

 • Overblik over ansvar og opgaver

 • Fleksibel og dynamisk opsætning af skabeloner og datafelter

Ved opstart af Epos HR beslutter I, hvordan f.eks. CV-skabelonen skal se ud, dvs. hvilke kompetencer har I behov for at registrere.