AquaDjurs A/S om lønoutsourcing

Let adgang til de rigtige kompetencer!

AquaDjurs A/S om lønoutsourcing

“Det var helt naturligt at få en ekstern partner til at administrere lønnen. Vi har jo heller ikke en intern IT-afdeling”

Da de kommunale forsyningsselskaber ved lov blev udskilt som selvstændige aktieselskaber, skulle de selv stå for de administrative opgaver og kunne ikke længere trække på ressourcer fra rådhuset. På Norddjurs har et af de lokale forsyningsselskaber valgt Azets som fast samarbejdspartner.

-Selvom vi ikke er specielt store inden for vandforsyning, så er vores 28 ansattes overenskomster og ansættelsesforhold så forskellige, at det kræver en vis kompetence at sikre, at alle aftaler og regler bliver overholdt. Og det har vi med 11 ansatte i administrationen slet ikke faglig viden og indsigt i løn- og overenskomstområdet til, fortæller Annette Nielsen fra AquaDjurs as i Grenaa.

Hun fortæller, at den daværende direktør kontaktede flere eksterne samarbejdspartnere, og at Azets var den leverandør, der kom med det bedste tilbud i forhold til AquaDjurs’ krav og behov. Om den geografiske afstand mellem Azets og AquaDjurs siger Annette Nielsen:

Tilgængelighed er vigtigt

-Det er helt ligegyldigt, hvor vores samarbejdspartnere udfører arbejdet fra. Vi har jo heller ikke en intern IT-afdeling. Og vores IT-leverandør sidder jo heller ikke i huset, ligesom vi også selv arbejder hjemmefra indimellem. Det vigtige er, at vedkommende er tilgængelige på mail og telefon, og at de kan svare rigtigt på de spørgsmål, vi stiller, når vi har brug for det.

Let og enkelt

Alle medarbejdere registrerer timeforbrug i Brugerdatas arbejdstidsregistrering/ touch modul. Nogle data er faste, og andre er variable, og endelig er der fraværsregistreringerne. Det hele samles i en fil, der sendes til Azets, som i deres system danner lønsedlerne.

-Det er let og enkelt, og hvis vi er i tvivl om noget på lønsedlerne, så ringer eller mailer vi bare til vores faste kontaktperson hos Azets og får hurtigt et svar. Vi er glade for, at det er den samme kontaktperson, vi samarbejder med. Når hun har ferie, er der en anden, der tager over. Vi er også selv to her i huset, så samarbejdet fungerer meget stabilt og samtidig fleksibelt, udtaler Annette Nielsen.

“Det er helt ligegyldigt, hvor vores samarbejdspartnere udfører arbejdet fra. Det vigtige er, at vedkommende er tilgængelige på mail og telefon, og at de kan svare på spørgsmål, når vi har brug for det!”

- Anette Nielsen, AquaDjurs as

 

Fakta

    • AquaDjurs er dannet den 1. oktober 2008
    • Har overtaget alle offentlige spildevandsanlæg i Norddjurs Kommune samt fire kommunale vandværker i tidligere Rougsø Kommune
    • Selskabet beskæftiger 28 personer

www.aquadjurs.dk/

Har du lignende udfordringer

Læs mere om lønoutsourcing

Udfordring:

  • Behov for at etablere selvstændig administration. Men med 28 ansatte var der ikke ressourcer til at have lønmedarbejdere ansat internt

Løsning:

  • Lønoutsourcing
  • Lønadministrationen blev placeret hos Azets, hvor der er en fast kontaktperson, der betjener to interne administrative medarbejdere hos AquaDjurs

Resultat:

  • En fleksibel og opdateret lønadministration, der sikrer, at gældende overenskomster, aftaler og regler bliver overholdt

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.