Rejseafregningssystem med APP
 
 
 

Rejseafregning med zExpense

I får styr på udlæg og rejseafregninger med zExpense app'en. zExpense er et intuitivt og brugervenligt rejseafregningssystem, som gør hverdagen nemmere både for medarbejder, leder og bogholder.
 

Styr på udlæg og rejseafregning når det passer dig - online og offline

Med din rejseafregning app kan du når som helst og hvor som helst scanne et bilag - også selvom du er offline. Så snart der er en Internet-forbindelse, synkroniseres alle data, og det bliver muligt at oprette udlæg, godkende medarbejdernes afregninger mv. Din smartphone eller tablet behøver altså ikke at være online for at scanne et bilag. Med zExpense har du altid dine udlæg og afregninger ved hånden. Om du sidder i sofaen, på kontoret eller i toget.

Se alle funktioner   Ja tak - kontakt mig

rejseafregning med zExpense

Rejseafregningssystem som kan integreres med alle typer økonomisystemer

  • Du kan tage et billede af kvitteringen med din rejseafregning app
  • Du slipper for alle papirbilagene
  • Det elektroniske bilag kobles automatisk sammen med transaktionen i zExpense
  • Et rejseafregningssystem, som er intuitivt og brugervenligt
  • Dine kreditkorttransaktioner importeres automatisk
  • Bogføring af afregninger kan uploades til økonomi- og lønsystem
  • zExpense er webbaseret og kan tilgås fra alle browsere og platforme
  • Dokumentation til SKAT for rejsegodtgørelse
  • Dokumentation til SKAT for kørselsgodtgørelse

Hent app i google playHent i App Store

Med zExpense har du garanti for en nem og lovpligtig dokumentation for dine udgifter

Funktioner til håndtering af rejseafregning i zExpense

Workflow

Du kan oprette et workflow, der svarer til det, I allerede har i virksomheden. Det betyder, at udlæg- og rejseafregninger automatisk bliver sendt til den person, som skal godkende – f.eks. lederen, den sagsansvarlige mv. Modtageren af afregningen kan eksempelvis være betinget af, hvilket projekt- eller sagsnummer, der er noteret på afregningen.

Rykkerfunktion

Du kan have en regel for, hvor længe der må gå, før en rejseafregning bliver godkendt eller afvist. Hvis en godkender ikke har godkendt/afvist en rejseafregning inden for den fastsatte tidsramme, vil vedkommende automatisk modtage en rykker. På samme vis kan der opstilles regler for, hvor længe en medarbejder har til at tage stilling til kreditkorttransaktioner, f.eks. en uge. Herefter rykkes medarbejderen.

Statistik/rapporter

I zExpense kan du selv definere rapporter, så du kan følge op på udgifter på de enkelte rejseafregninger.

Se eksempelvis hvilken afdeling, som bruger flest penge på hvad. Du kan trække rapporterne i grafisk layout eller overføre data til Excel.

Moms

Afhængig af udgiftskategorien kan du i zExpense arbejde med forskellige momsregler og satser. Afhængigt af om der er tale om aktiviteter i ind- eller udland samt typen af omkostning, kan der opsættes forskellige momsregler.

Indberetning til SKAT

Dokumentation for kørselsgodtgørelse og rejsegodtgørelse. zExpense kan automatisk indberette til SKAT. Medarbejderenes kørsel og evt. udbetalinger til diæter kan overføres direkte til SKAT hver måned. På den måde har du sikkerhed for, at dokumentationen til SKAT er i orden. 

Koncernløsning

Er din virksomhed en del af en koncern med flere selskaber, så får I med zExpense et rejseafregningssystem, som gør det muligt at arbejde på tværs af flere selskaber.

Med elektroniske bilag i zExpense slipper bogholderiet for manuel arkivering, og den rejsende sparer tid og frustrationer over forsvundne bilag

Ønsker du mere information om rejseafregning med zExpense?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

+45 70 232 232

rejseafregning med zExpense

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.