zExpense
 
 
 

Rejseafregning med zExpense

zExpense er løsningen, hvis din virksomhed har brug for en nem og effektiv styring af udlægs- og rejseafregning.

Ja tak - bestil demo

 

 

Fuld kontrol

Enkel og brugervenlig løsning

Både for medarbejder, leder og bogholder er zExpense en løsning, der gør udlæg og rejseafreging nemt og enkelt at have med at gøre.

 

HR administration

Kørsel og diæter

Om I bruger statens eller egne takster, så håndteres kørsel og diæter også nemt og enkelt i zExpense.

 

Effektivt arbejdsliv

Integration til økonomisystem

zExpense integreres med jeres økonomisystem og kan indberette direkte til SKAT. Alle relevante bogføringsoplysninger er oprettet og tilføjet til afregningen.

zExpense - Den bedste løsning til udlægshåndtering og rejseafregning

zExpense er en intuitiv løsning, der imødekommer behovet hos både medarbejderen, der har lavet et udlæg, lederen, som skal godkende og bogholderen, som skal bogføre. Løsningen understøtter dermed det komplette flow - lige fra processen starter hos medarbejderen, og indtil den ender i bogholderiet.

Er du tilhænger af enkle løsninger?

zExpense er udviklet ud fra den målsætning at gøre håndteringen af udlæg og rejseafregninger så enkel, lige til og automatiseret som muligt. Og det synes vi i al beskedenhed er lykkedes temmelig godt!

Er du træt af kedeligt papirarbejde?

Med zExpense kan du vinke farvel til forsvundne bilag og trættende, manuelt arbejde. Hele forløbet, fra udlæg til godkendelse og bogføring, er en smidig automatiseret proces, der i hvert led styres og skubbes fremad af få klik.

Et utal af mulige integrationer

For at en digital løsning bliver rigtig smart, må den tale sammen med dine øvrige systemer og løsninger. Og netop derfor er listen med mulige integrationer til zExpense allerede rigtig lang, og den udvides hele tiden. zExpense kan integreres med langt de fleste økonomi- og lønsystemer og herudover en lang række banker og kreditkort.

En mobil rejseafregningsløsning i skyen

Med zExpense er det dig der bestemmer, hvornår og hvor dine rejseafregninger skal håndteres. Om det er ved PC'en på kontoret, på mobilen i toget eller tabletten i sofaen gør ingen forskel. Alle de smarte fordele og funktioner følger med - uanset platform - og du er til enhver tid garanteret en sikker, enkel og optimeret proces.

Få en kort video-demo af udvalgte funktioner

Udlæg og kreditkort bilag

Kørselsregistrering

Diæter

Straksafregning

Godkendelse

Storebox integration

Ønsker du mere information om rejseafregning med zExpense?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

70 232 232

rejseafregning med zExpense

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.