Azets Barometer 2021
 
 
 

Azets SMV Barometer

Undersøgelsen blandt 700+ nordiske og britiske SMV'er viser bl.a., at tilpasningen til verden post-Covid er SMV'ernes største mulighed - og trussel. Endvidere er SMV'er i Norden mere opmærksomme på nødvendigheden af digitalisering og automatisering end britiske selskaber.

Hent rapporten og se alle koklusionerne.

Fremtiden ser lys ud for SMV'er i Storbritanien og i Norden

Det er med glæde og stolthed, at vi præsenterer vores første Azets SMV-barometer – en rapport, der beskriver det nuværende og fremtidige erhvervsklima set fra de små og mellemstore virksomheder.

Vi har talt med flere end 700 ledere af små og mellemstore virksomheder på tværs af vores nordiske og britiske kundebaser, og resultaterne har vi samlet i denne rapport.

SMV guide

Hent rapporten her

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

De seneste år har været hårde for de fleste SMV’er, men nu er udsigterne langt mere positive. Vi mærker en spirende positiv og optimistisk holdning, når vi taler med vores kunder – og det er virkelig dejligt at se, at resultaterne fra SMVbarometeret bekræfter vores erfaringer!

June Mejlgaard Jensen, Adm. direktør i Azets Danmark

Læs pressemeddelelsen her