Azets Barometer 2022
 
 
 

Azets SMV Barometer 2022

Virksomheder i hele Europa viser styrke og robusthed

Mærket af endnu et år med pandemien og dens eftervirkninger fortsætter SMV'er med at tilpasse deres forretningsmodeller, viser Azets' årlige barometer. De håndterer usikkerhed med vedholdenhed og beviser, hvorfor de er rygraden i vores økonomier.

Resultaterne af Azets' SMV-barometer blev udarbejdet kort før konfliktens udbrud i Ukraine. Indvirkningen på den globale økonomi og virksomhederne vil være stor, men de problemstillinger og prioriteringer, som SMV'er fremhæver i rapporten, er stadig meget relevante.

I rapporten kan du læse om virksomhedernes økonomiske udsigter, daglige udfordringer, muligheder og prioriteringer.

Undersøgelsen blev gennemført i januar 2022 af Echo Research på vegne af Azets. 1093 virksomheder i de nordiske lande og Storbritannien deltog.

brochure_cover_dk_dk.png

Hent rapporten her

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.