Azets Employee
 
 
 

Azets Employee News

I denne opdatering lancerer vi ”live balances”, hvilket betyder, at redigerede saldi opdateres og justeres med det samme, i stedet for at du skal vente. Denne funktion forbedrer i høj grad tidsstyringen og sparer dig for en masse frustration.

Glæd dig til Live Balances i Azets Employee

Hvis du gerne vil vide, hvordan denne nye funktion kan skabe værdi for din virksomhed, vil vi meget gerne støtte og hjælpe dig i gang. Du kan henvende dig til din kontaktperson i Azets.

Nyt udseende på live balances

Juster og rediger i realtid uden de irriterende ventetider

En mobil-app vil være tilgængelig for alle brugere af Azets Employee

 

Hos Azets arbejder vi altid på at finde de bedste løsninger, som skal sikre, at du opnår maksimal værdi for din virksomhed. Vores kontinuerlige udvikling af funktionaliteterne i Azets Employee er bl.a. baseret på den værdifulde feedback, vi har fået fra vores kunder.

Vi kan se, at der er behov for yderligere fleksibilitet i konceptet med live-saldi, og er derfor glade for at kunne meddele, at dette nu er muligt med Live Balances.

Vi lover, at du vil få mere ud af Azets Employee: portalen bliver nemmere at bruge og giver dig mulighed for bedst mulig tilpasning til din virksomhed.

Hvad er nyt?

Nu, hvor vi har taget et stort skridt ind i 2022, er Azets Employee klar til at vise nogle af sine nye tricks. Live balances er en funktion, der øjeblikkeligt opdaterer dig med ny information og gør det nemmere at holde styr på dit arbejde. Du vil bemærke en masse ændringer i, hvordan Azets Employee ser ud, og også nogle forbedringer i, hvordan den fungerer. Her er nogle af de mange nye funktionaliteter, du finder i Azets Employee:

 

Her er nogle af fordelene ved at bruge live balances:

  • Brugere vil se en saldo i realtid, når de rapporterer begivenheder i kalenderen. Der kan sættes en grænse, så de ikke kan indberette flere dage, end de har saldo til.
  • Ledere og HR-medarbejdere har lettere ved at følge med i, hvor mange feriedage medarbejderne har tilbage og nemmere ved at følge med i, at alle dagene bliver brugt i ferieåret.
  • Sparer tid og reducerer risikoen for fejl.
  • Saldohistorikken er synlig.

Dette er kun et par eksempler på, hvordan den nye live balances-funktion kan bruges. Som funktion er live balances meget alsidig.

Saldoopdateringer

I fremtiden burde der ikke være så mange saldoopdateringer, da systemet selv kan beregne dage og timer og opdatere saldoen. Løn skal selvfølgelig opdatere nyoptjente feriedage til saldoen, og så kan systemet lave beregningerne ud fra opsætningen.

Ofte stillede spørgsmål