CoZone Employee
 
 
 

CoZone Employee

CoZone Employee bliver opdateret med nyt design og opgraderede funktioner. Nu kan du tilpasse applikationen, så den passer perfekt til din virksomhed.

CoZone Employee – nyt design og nye funktionaliteter

Nu lancerer vi en ny og forbedret version af vores løn- og HR-løsning, CoZone Employee.

I denne opdatering introducerer vi fleksibel tidsrapportering, hvilket betyder, at tidsrapporterne ikke længere behøver løbe fra begyndelsen af måneden til slutningen. Varigheden kan variere, de er fuldt fleksible og kan tilpasses din virksomheds behov. 

Er du intereseret i, hvordan den nye funktion kan optimere tidsrapporteringen i din virksomhed, hjælper vi dig med at komme i gang. 

Få et nyt syn på tidsrapportering, periodetransaktioner og godkendelser af tidsrapporter

Nu kan du definere den perfekte længde på og varighed af dine tidsrapporter

CoZone Employee er tilgængelig som mobilapplikation 

 

Hos Azets leder vi altid efter de bedste løsninger for at sikre, at du og din virksomhed får mest værdi. De nye funktionaliteter i CoZone Employee er baseret på den værdifulde feedback, vi får fra vores kunder.

Behovet for yderligere fleksibilitet er opstået, da ikke alle virksomheder foretrækker at rapportere pr. kalendermåned. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at fleksibel tidsrapportering nu er tilgængelig og klar til at gøre din arbejdsdag lettere. Med denne opdatering får du mere ud af CoZone Employee og mulighed for at tilpasse applikationen bedst muligt til din virksomhed.

Hvad er nyt?

CoZone Employee har fået nyt design, og vi har optimeret værktøjets funktioner. Her er nogle af de mange nye funktionaliteter, du finder i CoZone Employee: 

 

Ofte stillede spørgsmål