Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Intet årsgebyr

Forbedret likviditet

Høj inddrivelsesprocent

Online status og overblik

Vi kan også hjælpe dig med at undgå dårlige betalere


Vi hjælper over 500 store og små virksomheder med at inddrive penge fra dårlige betalere. Vi kan også hjælpe din virksomhed. Hvis vi indkræver pengene i dag, så har du pengene i morgen. Og modsat mange andre steder, skal du ikke betale et årligt abonnement for vores inkassoservice.

Jeg vil gerne kontaktes

Høj inddrivelsesprocent

Vi har en lang tradition for at levere høje succesrater. Vi effektiviserer inkassoprocessen, for det er den bedste måde at optimere resultatet på og give vores kunder værdi for pengene. Qua vores store erfaring med inddrivelse kan vi give dig en indikation på et realistisk niveau for en fremtidig inddrivelsesprocent og dermed bedre økonomi.

Overblik og gennemsigtighed

Med CollectorsOnline™ har du 24/7 tilgang til al information, som vedrører dine sager på en hurtig, enkel og overskuelig måde. Samtidig har du adgang til en enkel meddelelsesfunktion, hvorfra du kan kommunikere med os, så inddrivelsesprocessen altid er up-to-date. Derudover kan du hurtigt og effektivt trække rapporter og statistikker fra systemet, så du altid bevarer overblikket og ved, hvor langt i inddrivelsesprocessen den enkelte kunde er.

Guide til at undgå dårlige betalere

Sådan undgår du dårlige betalere – det lønner sig! Med vores guide kan du få gode råd og fakta om, hvordan du undgår at få dårlige betalere. Det giver dig en sundere økonomi og øget kreditværdighed.

Hent guide ►

Du betaler intet årsgebyr for vores inkassoservice, om så du har 10 eller 1000 sager. Omkostningerne ved inkassoprocessen pålægges dine kunder, som ikke har betalt rettidigt.

Hvad siger vores kunder 

Interflora Danmark A/S - Jan Oppermann

"... Azets har et brugervenligt system, hvor vi i Interflora Danmark nemt og hurtigt kan få et overblik over de verserende sager og kan hente de rapporter som vi har brug for."

★★★★★

Læs hele historien her ►

Safety Låse & Sikring ApS - Jack Kyhn

“... Jeg er meget tilfreds med Azets' rykker- og inkassoservice, - ikke mindst deres kundeservice. Der er god kommunikation, tingene er nemme og til at håndtere. Jeg vil helt sikkert anbefale Azets til andre: der kommer penge ind og det med gode resultater! ”

★★★★★

Hennings Kloakrens A/S - Winnie Sørensen

"... Vi får vores penge hjem hurtigere end tidligere, så vi er meget tilfredse med at vi valgte at outsource rykker og inkasso til Azets. Vi har meget få omkostninger ved at udsende rykkere."

★★★★★

Læs hele historien her ►

Vælg en erfaren partner til at indkræve både det skyldige beløb og renterne til DIG. Vi har allerede håndteret flere tusinde inkassosager. Lad os få dine penge hjem også!

Sådan foregår et typisk forløb

  1. Du kontakter os og fortæller om dit behov
  2. Samarbejdsaftalen underskrives, og du får adgang til CollectorsOnline™
  3. Du opretter dine debitorer i CollectorsOnline™  og efter en dag starter vi rykkerprocessen
  4. Du kan løbende følge med i dine sager i CollectorsOnline™ og se hvor langt i processen vi er
  5. Du har løbende dialog med vores inkassorådgivere for at sikre, at alt forløber planmæssigt, og at samarbejdet er tilfredsstillende

Bliv klogere på inkasso-processen (PDF) 

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets' løsninger. Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 44 51 83 45

 

Har du modtaget et inkassovarsel fra Azets?

Tlf: 70 22 71 23

Hverdage mellem kl. 9.00-15.00

 

Kontakt mig venligst

Vi kan håndtere den samlede debitorstyring for din virksomhed: fakturaservice, rykkerservice og inkassoservice. Det er dig, der beslutter om vi skal hjælpe med alle tre dele, eller om du kun har brug for assistance til et enkelt område.

Læs om fakturaservice og rykkerservice her:

Fakturaservice

En effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at kunderne betaler rettidigt.

Rykkerservice

Lad os rykke dine kunder. Vi sikrer, at du får rykket til tiden, mens du har ro til at fokusere på at udvikle din forretning.