Lad os rykke dine glemsomme kunder
 
 
 

Lad os rykke dine glemsomme kunder

En klassisk udfordring for mange virksomheder er at få rykket de glemsomme kunder. Det svækker din økonomi og gør det vanskeligt at planlægge, hvordan du vil drive og udvikle din forretning.

Kontakt mig

Du slipper for at bruge tid på rykkere

Du får flere penge i kassen fra renteindtægter

Din virksomheds økonomi forbedres

Du får en professionel partner til at håndtere rykkerprocessen

Få mere tid til din kerneforretning

Du behøver ikke at bekymre dig om at få pengene i kassen. Det gør vi. Du skal bruge din tid på at udvikle din forretning og skabe værdi for dine kunder. Og når de glemmer at betale til tiden, så håndterer vi hele processen fra det første skridt, når en faktura er overskredet til slutlig indkrævning via inkasso. Du har garanti for, at dine kunder bliver rykket til tiden.

Jeg vil gerne kontaktes ►

”Azets Collectors er eksperter i at håndtere debitorer og inddrive tilgodehavender. Jeg vil til enhver tid foretrække at lade eksperterne få ansvaret for disse områder, så vi kan fokusere på vores kerneforretning.”

– Brian Grønnegaard, CFO, EasyTranslate

Kvalitetssikker og effektiv

Vores rykkerservice tager altid udgangspunkt i gældende lovgivning, hvorfor vi altid handler professionelt og vil kunne rådgive dig i den optimale proces. Vi tilrettelægger processen, så den passer til dig og din forretning. For eksempel vil det give mening at køre flere rykkerkørsler per måned, hvis din fakturering sker løbende. Det vigtigste er, at processen bliver effektiv, strømlinet og fører til resultater, som du kan forholde dig til.

Respektfuld kommunikation

Udover effektive rutiner har vi fokus på at møde dine kunder med samme respekt, som vi møder vores egne. Vi lægger derfor stor vægt på tillidsfuld og respektfuld kommunikation - både mundtligt og skriftligt. Dette skal være med til at gøre rykkerprocessen til så positiv oplevelse som muligt og samtidig sikre dig en professionel og værdifuld håndtering.

Guide til at undgå dårlige betalere

Sådan undgår du dårlige betalere – det lønner sig! Med vores guide kan du få gode råd og fakta om, hvordan du undgår at få dårlige betalere. Det giver dig en sundere økonomi og øget kreditværdighed.

Hvordan rykker vi dine kunder?

Når vi skal rykke dine kunder, så sender vi som standard skriftlige rykkere, men vi kan også finde på at rykke telefonisk, eller måske finder vi en helt tredje indgangsvinkel. Uanset hvilken opsætning, vi bliver enige om, lægger vi altid vægt på en professionel og sober adfærd i forhold til opgaverne og dine kunder.

Kontakt os på +45 70 232 232

”Jeg værdsætter inddrivelsesprocessen hos Azets Collectors. Mellem hver skrivelse bliver der foretaget et telefonopkald til debitor, for at sikre en tæt opfølgning og det øger mulighederne for at få tilgodehavende hjem. Det er især denne ekstra service, der gør samarbejdet med Azets værdifuldt for os.”  

– Brian Grønnegaard, CFO, EasyTranslate

Hvad siger vores kunder?

Safety Låse & Sikring ApS - Jack Kyhn

“... Jeg er meget tilfreds med Azets' rykker- og inkassoservice, - ikke mindst deres kundeservice. Der er god kommunikation, tingene er nemme og til at håndtere. Jeg vil helt sikkert anbefale Azets til andre: der kommer penge ind og det med gode resultater! ”

★★★★★

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Vi kan håndtere den samlede debitorstyring for din virksomhed: fakturaservice, rykkerservice og inkassoservice. Det er dig, der beslutter om vi skal hjælpe med alle tre dele, eller om du kun har brug for assistance til et enkelt område.

Læs om inkassoservice og fakturaservice her:

Fakturaservice

En effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at kunderne betaler rettidigt.

Inkassoservice

Vi hjælper dig med at få pengene hjem fra dårlige betalere. Intet årsgebyr og ingen løbende omkostninger for dig.