Foreningsadministration
 
 
 

Administration af andelsboligforeninger

Sidder du i bestyrelsen i en andelsboligforening eller ejerforening, og kunne du tænke dig en professionel hånd til al administrationen?

Ja tak - kontakt mig

 

Eksperter i andelsboligforeninger

I Azets varetager vi administrationen af et stort antal andelsboligforeninger i hele Danmark. Det kan være den lille forening med et begrænset behov til den rigtig store forening med mange administrative opgaver, der løbende skal varetages.

Uanset din forenings størrelse og behov, vil vores målsætning altid være den samme: At skabe ro og tryghed, så I som bestyrelse får luft til at planlægge og arbejde med de spændende og udviklende projekter.

Det er vores fornemste opgave at stå til rådighed for jer, præcis når I har brug for det og med nøjagtig den administrative assistance, I behøver.

Fordele for jer

 • I får en løsning, som er tilpasset jeres behov
 • I slipper for at bruge tid på administration som bogføring, opkrævninger, betaling af regninger mm.
 • I får mere tid til de projekter, som skal udvikle andelsboligforeningen til gavn for andelshaverne
 • I får et digitalt arkiv, hvor I kan uploade og gemme materiale, som skal være tilgængeligt for foreningen. F.eks. vedtægter, referater mm.
 • I får en professionel ejendomsadministrator, som altid er tilgængelig med rådgivning og assistance

Du kan være tryg ved, at vi kommer hele vejen rundt og tager professionel hånd om alle opgaver i forbindelse med din forenings økonomi og drift.

Ja tak - ring mig op

Vi tilbyder

På baggrund af vores erfaringer med behovet hos andelsboligforeninger, har vi sammensat to pakker, som du kan se herunder. Har din forening brug for en tredje pakke, finder vi også ud af det.

BASIS

Pakken til den selvkørende andelsforening. Vi tager hånd om al den løbende administration, mens I selv står for generalforsamlingen.

 • Løbende bogføring
 • Opkrævning af boligafgift
 • Betaling af regninger
 • Udarbejdelse af varmeregnskab
 • Online bestyrelses- og beboerportal

Hent prisliste

PRO

PRO er pakken til den klassiske andelsboligforening, som har brug for en hånd til al den løbende administration og den årlige generalforsamling.

 • Løbende bogføring
 • Opkrævning af boligafgift
 • Betaling af regninger
 • Udarbejdelse af varmeregnskab
 • Juridisk rådgivning ift. foreningen
 • Årligt budgetmøde
 • Afholdelse af generalforsamling
 • Online bestyrelses- og beboerportal

Hent prisliste

Building2.jpg

Vælg en stærk partner med redskaberne i orden

Vi har stor erfaring i administration af andelsboligforeninger og kender alle de udfordringer, der er forbundet med at drive en forening.

Som ejendomsadministrator sørger vi for effektiv økonomisk styring til gavn og sikkerhed for bestyrelse og medlemmer.

Det er irriterende, hvis kedelig administration og regnskab bliver for omstændigt, når tiden i forvejen er knap og engagementet i foreningens bestyrelse er frivilligt.

Med Azets som ejendomsadministrator kan I bruge tiden på at træffe vigtige beslutninger for jeres andelsboligforening.

I får meget mere end "bare" en ejendomsadministrator

money_bag_dollar_night.svg

Aftaler med bank og forsikring

Da Azets har større aftaler med både banker og forsikringsselskaber, kan din forening opnå en række fordele som kunde hos Azets.

tools_night.svg

Byggeteknisk rådgiver

Hvis jeres forening har et byggeprojekt forude, f.eks. nye køkkener, renovering af altaner mv., så kan Azets være byggeteknisk rådgiver. Vores erfaring sikrer effektiv styring, så I kan indgå de bedste aftaler og intet overlades til tilfældighederne.

person_night.svg

Strategisk rådgiver

Som et af de førende konsulenthuse i Danmark, kan vi tilbyde strategisk økonomisk rådgivning, der kommer hele vejen rundt i foreningen. Det kan f.eks. være omkring budgetter og finansiering ifm. bestyrelsens langsigtede planlægning.

Ejer du en eller flere ejendomme?

Vi varetager administration af alle typer ejendomme i hele Danmark, fra erhvervslejemål til private beboelseslejemål.

Læs mere om administration af udlejningsejendomme

ejendomsadministration.jpg

Azets er medlem af Ejendomsforeningen Danmark, en erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark.

FourInFrontOfComputer.jpg

Din forenings online arkiv

Med Azets som administrator af jeres andelsboligforening får I adgang til vores online løsning CoZone Drive.

Her kan I uploade alle foreningens vigtige dokumenter, som f.eks. vedtægter, regnskaber, referater fra generalforsamlingen mm.

Alle i foreningen kan med eget login tilgå CoZone Drive og på den måde hurtigt og enkelt få adgang til dokumenterne.

CoZone.png

Ejendomsadministration i ejer- eller andelsboligforening

At være medlem af bestyrelsen i en andelsbolig- eller ejerforening er frivilligt arbejde. Man gider ikke at bruge for lang tid på administration, drift og økonomi. Brug Azets som ejendomsadministrator, så I kan bruge tiden på at træffe de vigtige beslutninger.

Ejendomsadministration i grundejerforening

Sidder du i bestyrelsen i en grundejerforening, så kan Azets assistere med opgaver i forbindelse med boligadministrationen. Vi varetager typisk opgaver som opkrævning af kontingent, bogføring, indkaldelse til generalforsamling, udarbejdelse af årsregnskab mv.

Ejendomsadministration i gårdlaug el. vejlaug

På samme vis som ved en grundejerforening, kan I også bruge Azets som ejendomsadministrator af jeres vejlaug eller gårdlaug. Måske har I blot brug for enkel bogføring og økonomistyring, men der kan også blive behov for bredere løsninger inden for ejendomsadministration.

Kontakt os gerne

Søger du en professionel administrator til din forening, eller ønsker du blot lidt ekstra information om mulighederne, så udfyld kontaktformularen til højre. Vi kontakter dig hurtigst muligt, og du er også altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. 38 60 70 30

Mail: atb-dk@azets.com

Skal vi ringe til dig?