Kom godt i gang med Epos Løn - 1
 
 
 

Kom godt i gang med Epos Løn - 1

Du er blevet bruger af en af Danmarks mest brugervenlige og effektive lønløsninger. Få det bedste udgangspunkt med dette kursus, hvor du bliver sat godt ind i basisfunktionerne i Epos Løn. 

Du får overblik og efter kurset vil du kunne lave de mest grundlæggende opgaver i Epos Løn samt udnytte mulighederne for at spare tid og besvær i forbindelse med lønkørsel. 

Fordelen ved det digitale kursus er, at det er opdelt i moduler. På den måde kan du se eller gense de forskellige moduler efter behov og når det passer ind i dagens program. Du har adgang til kurset i 6 måneder, så du kan bruge videoer som opslagsværk, indtil du er blevet fortrolig med de grundlæggende opgaver.

Info kurset Kom godt i gang med Epos Løn - 1

Efter kurset vil du blandt andet kunne:

  • Navigere rundt i Epos og kende et par genvejstaster
  • Oprette et styrekort
  • Oprette medarbejdere
  • Indlæse filer fra eksterne systemer
  • Foretage en lønkørsel 
  • Køre en lønkontering
  • Foretage NETS-, informations- og bankoverførsler 
  • Udskrive lønsedler 
  • Indberette indberetninger til eIndkomst

Kurset er digitalt og består af i alt 11 moduler, som du kan gennemgå, når det passer ind i dagens program. Nogle enkelte moduler består udelukkende af tekst og skærmbilleder, men de fleste har en tilhørende videoguide af 6 - 30 minutters varighed.

Der vil være opgaver undervejs, og du får efterfølgende tilbud om en online "Opsamling" med en konsulent, hvor I sammen vil gennemgå resultatet af opgaverne samt eventuelle spørgsmål.

Kurset henvender sig til dig, der er ny bruger af Epos Løn og som fremover skal stå for lønbehandlingen i din virksomhed. Det er en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til lønbehandling.

3.650 kr. ekskl. moms pr. person.

Vi fakturerer kursusafgiften ultimo den måned, hvor du har bestilt kurset.

Erfa-medlemmer får gældende rabat fratrukket ovennævnte pris.

Kurset er kun for eksisterende Azets-kunder, der benytter Epos Løn.

Købet af “Kom godt i gang med Epos Løn 1 ” er personligt, dvs. kursusmaterialet må ikke deles med andre, herunder kolleger og andre eksterne.

Når du har bestilt ved at udfylde formularen her på siden, sender vi dig et link til materialet i Azets SupportDesk. Du vil herefter have adgang til materialet i seks måneder, tællende fra den måned hvor du modtager linket.

Vi fakturerer kursusafgiften ultimo den måned, hvor du har bestilt kurset.

"Videoerne har gjort det nemmere for mig, da jeg har haft muligt for at høre/se det igen. Det er let at forstå, også er det smart, at man kan tage det i sit eget tempo."

"Generelt har det også været nemt at navigere i selve kursusmaterialet inde i Azets."

"Jeg har fået et godt indblik i, hvordan systemet fungerer, og hvordan man kører løn."

 

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement