Kom godt i gang med Epos Løn - 2
 
 
 

Kom godt i gang med Epos Løn - 2

Har du deltaget i "Kom godt i gang med Epos Løn - 1", og er du nu klar til at komme dybere ned i brugen af Epos Løn? 

Dette kursus fører dig videre mod en optimal anvendelse af Epos Løn, der vil spare dig for tid og besvær samt give dig en dybere forståelse af lønløsningen. 

Fordelen ved det digitale kursus er, at det er opdelt i moduler. På den måde kan du se eller gense de forskellige moduler efter behov og når det passer ind i dagens program. Du har adgang til kurset i 6 måneder, så du kan bruge videoer som opslagsværk, indtil du er blevet fortrolig med de grundlæggende opgaver.

Info kurset Kom godt i gang med Epos Løn - 2

Efter kurset vil du blandt andet kunne:

  • Opsætte en simpel lønkontering 
  • Oprette og udvide kalendere
  • Styre visning af en lønart på lønsedlen
  • Opsætte fravær samt tilbageføre og regulere ferie 
  • Lave et simpelt dataudtræk til Excel
  • Opdatere dataudtræk på lønarter og kontering

Kurset er digitalt og består af i alt 11 moduler, som du kan gennemgå, når det passer ind i dagens program. Nogle enkelte moduler består udelukkende af tekst og skærmbilleder, men de fleste har en tilhørende videoguide af 6 - 25 minutters varighed.

Der vil være opgaver undervejs, og du får efterfølgende tilbud om en online "Opsamling" med en konsulent, hvor I sammen vil gennemgå resultatet af opgaverne samt eventuelle spørgsmål.

Kurset henvender sig til dig, der er forholdsvis ny bruger af Epos Løn, og som fremover skal stå for lønbehandlingen i din virksomhed. Det er en forudsætning, at du tidligere har deltaget på kurset “Kom godt i gang med Epos Løn - 1”, eller at du har tilsvarende kendskab til Epos Løn.

3.650 kr. ekskl. moms pr. person.

Vi fakturerer kursusafgiften ultimo den måned, hvor du har bestilt kurset.

Erfa-medlemmer får gældende rabat fratrukket ovennævnte pris.

Kurset er kun for eksisterende Azets-kunder, der benytter Epos Løn.

Købet af “Kom godt i gang med Epos Løn 2” er personligt, dvs. kursusmaterialet må ikke deles med andre, herunder kolleger og andre eksterne.

Når du har bestilt ved at udfylde formularen her på siden, sender vi dig et link til materialet i Azets SupportDesk. Du vil herefter have adgang til materialet i seks måneder, tællende fra den måned hvor du modtager linket.

Vi fakturerer kursusafgiften ultimo den måned, hvor du har bestilt kurset.

"Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg synes at det er et rigtig godt initiativ med et digitalt kursus. Rigtig god oplevelse. Og dejligt at man kan gå til og fra som det passer med tiden.

Mere generelt vil jeg sige at det er rigtig godt med videoerne, så man selv kan følge med ved siden af. Jeg har personligt set dem alle flere gange, da jeg gerne vil have det hele med.

Så alt i alt vil jeg sige tak for en rigtig god oplevelse."

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement