Kom godt i gang med ODBC - Basisviden
 
 
 

Kom godt i gang med ODBC - Basisviden

Oplysningerne i Epos udgør værdifuld ledelsesinformation. Med et udtræk til Excel kan data anvendes til blandt andet analyse og præsentation. Med dette kursus lærer du, hvordan du får endnu mere ud af de oplysninger, som Epos rummer.

Fordelen ved det digitale kursus er, at det er opdelt i moduler, på den måde kan du se eller gense de forskellige moduler efter behov og når det passer ind i dagens program. Du har adgang til kurset i 6 måneder, så du kan bruge videoer som opslagsværk, indtil du er blevet fortrolig med de grundlæggende opgaver. 

Kurset er opdelt i moduler og indeholder basisviden omkring:

  • Gennemgang af adgang, data i Epos og tabeller
  • Udtræk af stamdata 
  • Videreudvikling af udtræk af stamdata - tilkoble løndata
  • Oprette en pivottabel på baggrund af data fra Epos

Info kurset Kom godt i gang med ODBC

Efter kurset vil du blandt andet kunne opbygge enkle udtræk og pivot-tabeller i Excel, der er baseret på jeres egne data. Du vil kunne lave oversigter og lister som eksempelvis: 

  • Medarbejderoversigter
  • Medarbejderrapport med visse ÅTD-saldi
  • Gøre rapporter tilgængelige fra Epos Løn 

Du får en gennemgang af, hvordan du kan danne regneark og pivot-tabeller ved enkle kombinationer af oplysninger i Epos Løn.

Kurset er digitalt og består af i alt 5 moduler, som du kan gennemgå, når det passer ind i dagens program. Modulerne består af tekst og skærmbilleder med en tilhørende videoguide af 5 - 12 minutters varighed.

Der vil være opgaver undervejs, og du får efterfølgende tilbud om en online "Opsamling" med en konsulent, hvor I sammen vil gennemgå resultatet af opgaverne samt eventuelle spørgsmål.

Kurset henvender sig til dig, der har brug for at levere lønudtræk til den øvrige organisation. Du er sandsynligvis løn-, HR- eller IT-medarbejder. For at få mest ud af kurset anbefaler vi, at du har arbejdet med Epos Løn i en periode, og at du har grundlæggende kendskab til Microsoft Office Excel.

2.350 kr. ekskl. moms pr. person.

Vi fakturerer kursusafgiften ultimo den måned, hvor du har bestilt kurset.

Erfa-medlemmer får gældende rabat fratrukket ovennævnte pris.

Kurset er kun for eksisterende Azets-kunder, der benytter Epos Løn.

Købet af “Kom godt i gang med ODBC - Basisviden” er personligt, dvs. kursusmaterialet må ikke deles med andre, herunder kolleger og andre eksterne.

Når du har bestilt ved at udfylde formularen her på siden, sender vi dig et link til materialet i Azets SupportDesk. Du vil herefter have adgang til materialet i seks måneder, tællende fra den måned hvor du modtager linket.

Vi fakturerer kursusafgiften ultimo den måned, hvor du har bestilt kurset.

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement