top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i februar, hvor medlem af EuropaParlamentet (C), Pernille Weiss, kigger på hvordan internationale løn- og personaleregler har indflydelse på danske HR-vilkår.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Internationale løn- og personalereglers indflydelse på danske HR-vilkår – hvor er vi på vej hen med den danske model?

Hvad sker der med den danske model, hvis EU indfører mindsteløn? Og hvorfor skal EuropaParlamentet blande sig i danske familiers barselsforhold?

Hvad sker der med det indre marked med arbejdskraftens og varernes frie bevægelighed – kan vi opretholde det i en verden med corona og stor migration udefra?

Hvordan er EU’s indflydelse på arbejdsmiljø – og hvordan skal danske virksomheder forholde sig til internationale løn- og personaleregler, hvor der er EU-direktiver på vej eller under implementering?

Disse spørgsmål bliver der taget fat på, når Pernille Weiss leverer sit bidrag ved Azets Update i februar.

Pernille Weiss

Medlem af EuropaParlamentet (C)
Pernille er medlem af EU-Parlamentet for Det Konservative Folkeparti. Hun er medlem af Udvalget om Industri, Forskning og Energi (ITRE) og Udvalget om Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed (ENVI) samt suppleant i udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling (FEMM). Hun er uddannet sygeplejerske, cand.scient. i sundhedsvidenskab og master i innovation og ledelse (LAICS). Pernille har været selvstændig erhvervsdrivende i 12 år.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation