top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i september, hvor Jakob Willer, direktør i brancheforeningen Teleindustrien, kigger på, hvordan digitaliseringen fortsat har stigende betydning for virksomhederne og deres medarbejdere.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

IT-motorveje til vores arbejdspladser – hvordan sikrer vi tilstrækkelig kapacitet og adgang for alle i forbindelse med øget digitalisering?

Digitaliseringen har fortsat stigende betydning for virksomhederne og deres medarbejdere. Det kræver investeringer i infrastruktur på et markedsbaseret telemarked.

Hvert år investerer de konkurrerende udbydere 8 - 10 mia. kr. i udbygning af mobilnet og fibernet.

Kan udbyderne fortsat levere den infrastruktur, erhvervsvirksomhederne efterspørger? Er der stopklodser for den nødvendige teknologiske udvikling, og hvordan kan erhvervslivet skubbe i den rigtige retning for at understøtte udbud af teknologisk topklasse digital infrastruktur i alle dele af Danmark?

Disse spørgsmål adresserer Jakob Willer ved september måneds Azets Update.

Jakob Willer

Direktør i brancheforeningen Teleindustrien

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation