top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i april, hvor den erfarne HR-direktør Morten Svennson stiller skarpt på vigtigheden af at finde de gode ledere, og hvad bestyrelse, direktion og HR-funktion skal være opmærksomme på i den sammenhæng.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Undgå at ansætte den forkerte leder - hvad skal bestyrelse, direktion og HR være opmærksomme på?

Hvorfor findes der dårlig ledelse, når der er skrevet i tusindvis af bøger om emnet? Hvad driver den dårlige leder? Hvad driver virksomheden, der falder for ham eller hende? Hvorfor trives krænkende adfærd blandt nogle ledere, og hvorfor hjælper lederudvikling og coaching ikke altid?

På Azets Update i april kommer Morten Svennson med gode råd, så du undgår at ansætte den dårlige leder. Og hvis de er kommet inden for murene, hvordan inddæmmer man deres dårlige lederadfærd eksempelvis gennem nultolerance over for krænkende adfærd, løbende evalueringer af ledere samt belønning af god ledelse.

Det er emner, der bl.a. med FN’s Verdensmål og den stigende fokus på CSR og Code of Conduct i både offentlige og private virksomheder, vil være relevante for alle moderne ledere og personaleansvarlige at få indsigt i og forholde sig til.

Morten Svennson

HR-direktør og HR-chef
Morten Svennson er erfaren HR-direktør og HR-chef fra blandt andet DR, Atea og Handelsbanken. I dag ledelsesrådgiver og forfatter til bogen ”Lederskabets Mørke Sider”, der udkom i november 2021.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation