top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i marts, hvor Christian Aarosin fra Sesam Partners gør os klogere på, hvordan man modner en virksomhed til salg og hvilke parametre en køber ser på.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Hvordan modner man en virksomhed til salg eller generationsskifte?

En virksomhedsmægler går bagom køb, salg og fusioner - hvad skal man overveje og hvordan træffer man de rigtige beslutninger?

I 2022 blev der gennemført godt 600 virksomhedshandler, hvor danske virksomheder var enten køber eller sælger. Gennemsnittet i perioden 2017-2021 var kun ca. 350 om året.

  • Hvad har sat skub i det øgede antal handler efter corona-nedlukningerne i 2020-2021?
  • Og hvilke tendenser er der i markedet netop nu?
  • Hvordan ser fremtiden ud for danske virksomheder i en global verden?

På dette webinar vil Christian Aarosin bl.a. komme ind på, hvordan man modner en virksomhed til salg og hvilke parametre en køber ser på. Herudover ser vi på tidens tendenser og hvilke brancher, der forventes at være interessante for en virksomhedsmægler i 2024.

Oplægsholder

Christian Aarosin

Partner i Sesam Partners
Cand.merc.aud. Christian Aarosin er bestyrelsesformand og -medlem i flere SMV'ere. Til daglig er han partner i Sesam Partners, der er specialiseret i køb og salg af virksomheder. I en årrække var han chef for Transaction Advisory Services og M&A-afdelingen i Ernst & Young. Han har haft ansvaret for over 100 virksomhedstransaktioner.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation