top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i december, hvor restauratør Christian Juel Glem, giver os et spændende indblik i, hvordan McDonald’s i Danmark lykkes med at servere de berømte burgere for flere end 200.000 danskere hver eneste dag.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Hvordan rekrutterer McDonald’s i en tid med mangel på arbejdskraft?

Hvordan fastholder man sine dygtige medarbejdere, vækster i branche med stigende konkurrence, og udvikler på et globalt koncept i en dansk kontekst?

McDonald's Corporation er en amerikansk multinational fastfoodkæde, som blev grundlagt i 1940 i USA af Richard og Maurice McDonald. McDonald's havde i 2021 40.031 egne og franchise-baserede restauranter på verdensplan. McDonald's er med en omsætning på 21 mia. US $ verdens største restaurantkæde.

To af restauranterne ligger i Roskilde. På webinaret hører vi om, hvordan McDonald's-konceptet posititionerer sig i et marked med stor konkurrence og med nye koncepter, der gør det let for danskerne at få færdig mad leveret som take-away eller leveret til døren.

Christian Juel Glem gør os klogere på, hvordan man sikrer, at man rekrutterer de rigtige ledere og medarbejdere, og hvilken rolle danske franchisetagere spiller i en international restaurantkæde. Og hvad er det mon, at McDonald’s i Danmark lykkes med, siden de dagligt har mere end 200.000 gæster?

Kom med og hør mere om den danske udgave af det amerikanske og internationale koncept, der hver dag stiller sulten hos millioner af mennesker set fra en dansk franchisetagers perspektiv.

Oplægsholder

Christian Juel Glem

Selvstændig restauratør, McDonalds
Restauratør Christian Juel Glem har været selvstændig restauratør gennem snart 25 år og driver to restauranter med de berømte gyldne buer.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation