top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i februar, hvor Connie Hedegaard giver sit bud på, hvad der venter i 2023 – og hvad ledelser i danske virksomheder skal forberede sig på.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Klima, energi og sikkerhed - Hvad kan vi vente os af 2023?

Danmark har en anerkendt stærk klimaposition på det internationale marked. Et stærkt fokus på klima og miljø gennem de seneste 40-50 år har med skiftende regeringer været et fælles sigtepunkt i nationale handleplaner.

I de seneste år er det internationale samfund kommet mere og mere med på den grønne agenda. Og uanset, hvad der menes om menneskehedens indflydelse på klimaforandringerne, så er de her - og præger både samfundet, virksomhederne og det enkelte menneske.

Klimapolitik er med krigen i Ukraine også blevet energipolitik og sikkerhedspolitik. Hvordan skal vi forholde os til dette i forhold til virksomhedernes forsyningssikkerhed og omkostninger til varme og el – og ikke mindst i forhold til de forretningsmæssige perspektiver, vi bør tage i betragtning?

Connie Hedegaard er vores første gæst i denne sæson af Azets Update, hvor hun vil give os sit bud på, hvad der venter i 2023 – og hvad ledelser i danske virksomheder skal forberede sig på.

Oplægsholder

Connie Hedegaard

Connie Hedegaard blev valgt som bestyrelsesformand på rådsmødet den 17. september 2015. Connie er uddannet cand.mag. i historie og litteraturvidenskab og blev første gang valgt ind i Folketinget i 1984 for Det Konservative Folkeparti. I 1990 forlod hun Folketinget for i stedet at arbejde som journalist, først på Berlingske Tidende og siden som chef for Radioavisen på DR samt vært på DR2s Deadline. I 2004 blev hun udnævnt til miljøminister og i 2007 klima- og energiminister. Fra 2010-2014 var hun EU's første klimakommissær. Foto: CONCITO/Stefan Frank Thor Straten

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation