top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i november, hvor Jørgen HK Jepsen, General manager i Team Rynkeby Fonden, kigger bag om Team Rynkeby-projektet og på, hvordan events og sponsorater giver adgang til nye kunder og stærkere netværk.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Er CSR til gavn for virksomheden, medarbejderne eller samfundet - eller os alle?

Hvordan aktiverer man et brand – og tilbyder en platform, der gør virksomheder i stand til at gøre noget godt – og samtidig bidrager til, at medarbejdere og ledere kan realisere egne behov og ressourcer til gavn for dem selv og andre?

I dette webinar går vi bag om Team Rynkeby-projektet, der i dag består af mere end 2.000 cykelryttere, 500 hjælpere, 65 hold fordelt over 9 europæiske lande.

Jørgen HK Jepsen fortæller om, hvordan flere end 6.000 virksomheder årligt støtter børn med kritiske sygdomme gennem Team Rynkeby og om, hvordan events og sponsorater giver adgang til nye kunder og stærkere netværk.

Jørgen HK Jepsen

General manager, Team Rynkeby Fonden
Jørgen HK Jepsen har det seneste år stået i spidsen for det store frivillighedsprojekt Team Rynkeby og har selv cyklet til Paris fem gange. Før Jørgen trak i den gule førertrøje, var han i 4 år souschef ved Folkemødet med ansvar for produktions- og partnerskaber. Den årlige begivenhed på Bornholm, der trækker med end 100.000 besøgende til de flere end 3.000 events. Forinden var det blevet til 20 år i Post Danmark/PostNord bl.a. med ansvar for sponsorater, herunder cykelløbet Post Danmark Rundt.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation