top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i november, hvor Jørgen Strøjer, direktør i Strøjer Tegl, giver os et indblik i de strategiske overvejelser bag beslutningen om at sælge den danske familievirksomhed til en international koncern sidste år.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Strøjer Tegl - 150 år i dansk eje – Hvorfor sælge til udlandet?

Strøjer Tegls historie går tilbage til 1850. Gennem seks generationer drev familien det store teglværk med base på Fyn, men valgte i 2022 at sælge til Egernsund Wienerberger, der er ejet af verdens største producent af mursten, østrigske Wienerberger AG i Wien.

En række begivenheder og tendenser indvirkede på familiens beslutning om at sælge virksomheden - blandt andet udviklingen på det internationale marked såvel i byggeriet som inden for energi, CO12-udledning og kravet til finansiel styrke.

Et stigende antal danske virksomheder bliver som Strøjer Tegl solgt til internationale koncerner. Hvad ligger bag - og hvordan kan man skille følelser fra mere objektive kriteriet for virksomhedsdriften?

Jørgen Strøjer kommer på dette webinar ind på, hvordan han som erfaren ejerleder vurderer danske virksomheders position og udviklingsmuligheder i den internationale konkurrence og hvad der førte frem til at sælge familievirksomheden til en international koncern sidste år.

(Og mon ikke også vi kommer ind på en anden passion - de flere end 100 klassiske drømmebiler, der udgør Strøjer Samlingen...)

Oplægsholder

Jørgen Strøjer

Direktør i Strøjer Tegl
Direktør Jørgen Strøjer har som 5. generation i Strøjer Tegl stået i spidsen for familievirksomheden i 50 år, før han i 2021 foretog et generationsskifte til sine sønner.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation