top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i januar, hvor Katrine Paaby Joensen, direktør i Erhvervshus Hovedstaden, giver os et indblik i hvordan Erhvervshusene og andre aktører kan bistå med iværksætteres og etablerede virksomheders udvikling og vækst.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Viden, netværk og investeringer - hvordan kan Erhvervshusene hjælpe danske SMV'ere?

Hvordan kan Erhvervshusene hjælpe SMV'ere og iværksættere med drift og udvikling - og hvordan kan virksomhederne skaffe finansiering til projekter og udvikling?

Erhvervshusenes ydelser tilpasses virksomhedernes efterspørgsel og de markedsbetingelser og tendenser, som har mest betydning. Frem mod 2025 er Erhvervshusenes indsats særligt fokuseret på at vejlede om og styrke virksomhedernes viden, netværk og investeringer inden for digitalisering, internationalisering, bæredygtighed, kvalificeret arbejdskraft samt start-up og iværksætteri.

På webinaret får du et indblik i det danske erhvervs- og innovationsfremmesystem og hvordan Erhvervshusene og andre aktører kan bistå med iværksætteres og etablerede virksomheders udvikling og vækst.

Oplægsholder

Katrine Paaby Joensen

Direktør i Erhvervshus Hovedstaden
Direktør Katrine Paaby Joensen har over 20 års erfaring med varetagelse af Danmarks politiske, sikkerhedsmæssige og kommercielle interesser globalt med fire udeposter i bagagen – senest som generalkonsul og CEO for Innovation Centre Denmark i Silicon Valley. Hun har varetaget ledelsesstillinger med fokus på eksport-, investerings- og innovationsfremme i regi af the Trade Council og har bred erfaring med internationalisering og skalering af danske virksomheder, triple helix samarbejder og brobygning mellem innovative økosystemer. Udover international ledelseserfaring har Katrine en baggrund som cand.scient. pol. fra Københavns Universitet. Hun har desuden studeret political science ved University of Cape Town og løbende udviklet sine kompetencer, bl.a. ved forløb på Stanford University om entrepreneurship & new business models.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation