top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i juni, hvor Morten Langager fra Dansk Erhverv tager en temperaturmåling på dansk erhvervsliv og dansk politik

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Vi tager en temperaturmåling på dansk erhvervsliv og dansk politik

17.000 medlemsvirksomheder fordelt på 100 brancheforeninger giver en god berøringsflade til danske virksomheder og brancher.

  • Hvor går det godt?
  • Hvor er forandringerne i fuld gang med at ændre værdikæderne i dansk erhvervsliv?
  • Og hvor lurer truslerne i mørket - og mulighederne i daggryet?

Danmark har i dag en flertalsregering.

  • Hvad betyder det for de forandringsprocesser, som politikerne er uenige om behovet for og omfanget af?
  • Hvad tror Dansk Erhverv, der venter i lovpakken på den anden side af sommerferien?
  • Og hvad har resultatet af det netop overståede valg til Europaparlamentet den 9. juni 2024 af betydning for danske arbejdspladser og dansk samfundsudvikling i de kommende år?

Dette - og meget mere - skal vi høre merer om, når vi sætter strøm til sæsonens sidste Azets Update på denne side af sommerferien.

Oplægsholder

Morten Langager

Direktør i Dansk Erhverv
Direktør Morten Langager er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en bachelorgrad i Samfundsvidenskab fra Roskilde Universitet. Efter en periode som journalist på bl.a. de tre stiftstidender, Jyske Vestkysten og Jyllands-Posten var han gennem 10 år kommunikationschef og særlig rådgiver i Justitsministeriet, Økonomi- og Erhvervsministeriet samt Udenrigsministeriet. Morten Langager har været direktør for kommunikation og marketing i KMD og senere adm. direktør i Danske Medier. Han er i dag direktør med ansvar for Politik, Analyse og Kommunikation i Dansk Erhverv, hvor han er medlem af direktionen.