top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i maj, hvor Peter Rasmussen fra Circle K ser nærmere på, hvordan man som benzintank og ejer/bruger af motordrevne køretøjer skal forholde til brændstoffer i en verden, hvor stigende klimabevidsthed og øgede miljøkrav skaber stor forandring.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Dato 28.05.24
Tid 09:00 - 10:00
Pris Gratis
Sted Online | DK

Hvordan tackler Circle K den grønne omstilling?

I gamle dage hed det benzinstationer. I dag er der mere tale om dagligevarebutikker med brændstof til biler. Hvilke strategiske overvejelser gør Circle K sig om fremtiden?

Hvordan sikrer man som olieselskab sin egen fremtid, når vi skal væk fra fossile brændstoffer - og hvordan ser fremtidens brændstofstation ud?

Circle K er en kæde af fødevarebutikker og tankstationer, som drives af det canadiske Alimentation Couche-Tard. Kæden er repræsenteret i mange lande, primært i Nordamerika og Asien.

I 2016 købte Alimentation Couche-Tard Statoils tankstationer i Skandinavien og omdøbte disse til Circle K. I Danmark lærte vi Statoil at kende, da det norske olieselskab købte alle Esso-stationerne i Danmark.

Men tiden for fossile brændstoffer som benzin og diesel er ved at rinde ud. Stigende klimabevidsthed og øgede miljøkrav skaber en forandring mod andre brændstoffer - til personbiler og tung transport - som el og brint.

På webinaret kommer Peter Rasmussen ind på, hvordan de professionelle ejere og brugere af personbiler, lastbiler og busser skal forholde sig, når der skal tankes op - med enten el, brint eller biodiesel eller hvad fremtiden måtte byde på til at drive Danmarks bilister og transportsektor fremad.

Oplægsholder

Peter Rasmussen

Fuel Director and BtB & Card Sales Director hos Circle K
Peter Rasmussen er Fuel Director and BtB & Card Sales Director hos Circle K. Gennem en årrække har han siddet i ledende stillinger i Statoil og Circle K - og er en engageret stemme i den grønne omstilling af transportsektoren og samfundet.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation