top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i juni, hvor Rune Tarnø, advokat i NJORD Law, fortæller om begrebet green washing og ikke mindst om konsekvenserne ved at gøre sit brand og sine produkter grønnere end de kan bære.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Hvad er green washing - og hvordan undgår man at få bøder og dårligt image ved at gøre sig grønnere end ens produkter kan bære?

Det er populært at markedsføre sig med klimavenlige løsninger og grønne produkter. Politikere og myndigheder har hævet ambitionsniveauet med klimamålene – og forbrugerne og industrien følger med.

Men hvornår går man for langt som virksomhed i sin iver for at fremstå grøn og klimavenlig? Er der nøjagtige grænser – eller er der mere tale om moralske guidelines?

Hvad siger loven – og hvad siger etikken? Hvordan kan det påvirke din virksomheds image og brand value – eksempelvis i forbindelse med en virksomhedshandel, hvis man pludselig står med en green washing-sag?

Rune Tarnø giver eksempler på kæmpe koncerner og mindre virksomheder, der er gået over stregen og er blevet sendt i retten blandt andet af klimaorganisationer, der står vagt om borgernes rettigheder og beskyttelsen af klimaet.

Som altid har du mulighed for at stille spørgsmål i chatten under udsendelsen – og høre Rune Tarnøs bud på et svar.

Oplægsholder

Rune Tarnø

Advokat, NJORD Law
Erhvervsadvokat Rune Tarnø har mere end 25 års erfaring og beskæftiger sig primært med selskabsret, M&A samt køb og salg af fast ejendom. Han deltager i mange råd og netværk og er bl.a. bestyrelsesformand i en professionel fodboldklub og for den lokale erhvervsforening, hvor han bor.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation