top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i oktober, hvor Sanne Markwall, Founder & CEO i MakeMyStrategy ApS, kigger på, man bedst arbejder med strategi – og hvordan man udarbejder man den skarpe og skridsikre plan.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Fra uoverskuelige strategiprocesser til fremdrift og skridsikre planer

Hvordan arbejder man bedst med strategi – og hvordan udarbejder man den skarpe og skridsikre plan? Hvordan understøtter man bedst processen digitalt - så både processen er veldokumenteret, og de formulerede mål kan prioriteres og effektueres?

Det kommer vi ind på i dette webinar, hvor Sanne også kommer med eksempler på processer og modeller fra forskellige typer virksomheder – og giver et indblik i mulighederne med at anvende en digital løsning som procesværktøj og strategisk datarum.

Læs mere om www.makemystrategy.com

Sanne Markwall

Founder & CEO, MakeMyStrategy ApS
Sanne Markwall har mere end 25 års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder – og har haft fingrene i mulden inden for strategiudvikling og eksekvering. Hendes viden stammer således fra mere end 300 strategiske forandringsprojekter. Hun har arbejdet med strategiudvikling og eksekvering i den finansielle sektor, fx ansvar for eksekveringen af nyt pensionsprodukt for 100 banker, 12.000 rådgivere og 225 forandringsagenter. Før MakeMyStrategy ApS var Sanne medskaber af og administrerende direktør for et strategikonsulenthus.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation