top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i december, hvor Søren Andersen, Direktør i Attendo Danmark A/S, kigger på de udfordringer ifm. rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, der naturligt følger af den aktuelle rekordhøje beskæftigelse og historisk lave ledighed.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Hvordan rekrutterer man varme hænder i en kold tid?

Efterkrigstidens store baby-boomer-generationer er på vej til at forlade arbejdsmarkedet - og de små 90’er- og 00’er-årgange kommer ind.

Med en rekordhøj beskæftigelse og historisk lav ledighed er det svært at rekruttere medarbejdere i mange brancher. Men især velfærdsjobbene har offentlighedens bevågenhed - ikke mindst fordi SoSU’er og velfærdsmedarbejdere passer de medborgere, der har brug for praktisk bistand og personlig omsorg.

Den offentlige og den private sektor kæmper om arbejdskraften – på tværs af sektorer og brancher.

Hvad gør de i Attendo, der som privat aktør både er i en konkurrencesituation til den offentlige sektor – og samtidig i samme båd, hvad angår rekruttering og fastholdelse af medarbejderne med de varme hænder?

Hør direktøren for Attendos danske virksomheder Søren Andersen fortælle om, hvordan han sammen med sit lederteam både udfordrer den offentlige sektor og udvikler koncepter, der sikrer borgerne frie valgmuligheder – og tilbyder medarbejderne en anden kultur at arbejde i end hovedparten af de jobs, der tilbydes i ældresektoren.

Søren Andersen

Direktør, Attendo Danmark A/S
Med en teknisk baggrund som diplomingeniør og HD i organisation har Søren Andersen med erfaring fra en række udviklings- og lederstillinger i virksomheder som PostDanmark, SOS International og Falck i dag det danske ansvar for bløde velfærdsydelser i en af Nordens største velfærdskoncerner. Som dansk topchef for Attendo Danmark A/S står Søren Andersen i dag i spidsen for flere end 400 omsorgsmedarbejdere på den børsnoterede koncerns danske plejehjem og hjemmeplejeydelser.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation