top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i marts, hvor Tejs Laustsen Jensen, direktør i Brintbranchen, gør os klogere på begrebet Power2X og hvad vi kan forvente os af fremtidens energi og brændstoffer.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Hvad betyder power2x - og hvad er fremtidens energi og brændstoffer?

Brintbranchen ser brint som nøglen til at gøre Danmark og verden uafhængig af fossilt brændstof. Branchens medlemmer er aktive i alle led af værdikæden – fra forskning og udvikling til industriprojekter i storskala.

Brancheorganisationen arbejder på at skabe de bedst mulige rammer for forskning, udvikling, produktion og eksport af branchens teknologier og produkter, og arbejder for, at Danmark udmønter sit potentiale til at blive et forgængerland på brint og Power-to-X-teknologi til gavn for klima, beskæftigelse og eksport.

Men hvad er Power-to-X, og hvilke muligheder ser brintbranchen for at bidrage til den grønne omstilling – og ikke mindst klimaudfordringer og energikrisen, som alle virksomheder og forbrugere har mærket denne vinter?

Oplægsholder

Tejs Laustsen Jensen

Brintbranchen
Tejs Laustsen Jensen er direktør i Brintbranchen, hvis medlemsvirksomheder arbejder med brint, Power-to-X, brændselsceller, metanol, elektrolyse, electrofuels og andre brintløsninger. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har arbejdet som assistent for fhv. statsminister Poul Nyrup Rasmussen. I en årrække var han ansvarlig for public affairs hos De Danske Bilimportører og har bestridt en række internationale poster i bl.a. den europæiske bilproducent¬organisation ACEA.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation