top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i april, hvor Thomas Fog fra ATP Ejendomme gør os klogere på, hvordan ejendomsselskabet lykkes med at skabe afkast til danskerne og samtidig bidrage positivt til det omkringliggende samfund.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Hvordan forvalter ATP Ejendomme vores fælles værdier? 

ATP Ejendomme ejer og drifter et større antal ejendomme fortrinsvist i de store byer i Danmark samt i udlandet.

Som datterselskab af ATP er Ejendomsselskabet sat i verden for at skabe afkast til danskerne. Men ATP Ejendomme skal ikke blot give plus på danskernes pensionskonto. Virksomheden skal også bidrage positivt til det samfund, ATP er en del af.

ATP Ejendomme ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark, men virksomheden er meget opmærksom på, at kræver mere end blot mursten og beliggenhed at skabe rum til fremtidens virksomheder, ideer og liv.

Derfor stiller ATP Ejendomme deres kompetencer til rådighed for kunder i én sammenhængende løsning.

Hvordan de gør dét, skal vi høre mere om, når direktøren for ATP Ejendomme kommer i studiet og fortæller om bæredygtighed, samfundsansvar, driftsoptimering og modeller for vedligehold af store ejendomsporteføljer.

Oplægsholder

Thomas Fog

Direktør i ATP Ejendomme
Direktør Thomas Fog er er certificeret inden for bl.a. Change Management, Executive Management og projektledelse. Han er tidligere medlem af bestyrelsen i Proptech Danmark og har i over tyve år haft ledende stillinger bl.a. hos teknologileverandøren EagleBurgmann EJ og Kemp & Lauritzen samt divisionsdirektør for Facility Management og Property i Coor. Thomas Fog kom til ATP Ejendomme i 2023 efter en periode som Chief Real Estate Officer hos ejendomsforvalteren DEAS.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation