top banner image
 
 
 

Azets Update

Tilmeld dig Azets Update i september, hvor Jeanette Fangel Løgstrup, under fanen bæredygtighed, leverer et foredrag om strategi, klimaregnskaber og vejen til en grønnere virksomhed.

Azets Update er gratis webinarer, hvor vi i løbet af året byder velkommen til aktuelle toneangivende personer fra erhvervslivet, offentlige organisationer, den politiske scene m.m.

Bæredygtighed – fra risiko til forretningsmulighed

Få indsigt i de nye forventninger til at drive virksomhed fra kunder, medarbejdere og den finansielle sektor.

Hvad betyder den nye EU-regulering på området? Og hvordan kommer man godt i gang med ESG og bæredygtighed?

Hør om strategi, klimaregnskaber og vejen til en grønnere virksomhed, når Jeanette Fangel Løgstrup går på talerstolen ved Azets Update i september.

Jeanette Fangel Løgstrup

Jeanette Fangel Løgstrup er blandt andet bestyrelsesmedlem i JP Politikens Hus. Hun har næsten 20 års erfaring som direktør og medlem af topledelser i store, internationale virksomheder som Danske Bank, Codan/RSA og ingeniørvirksomheden Carl Bro A/S, hvor hendes ansvarsområder har været bæredygtighed, marketing og kommunikation. Jeanette skriver klummer for Finans, er medlem af Faculty på CBS Executive Bestyrelsesuddannelserne - og er på vej med en ny bog om bæredygtighed.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation