Muligheder på det fleksible arbejdsmarked

Få en gennemgang og et overblik over mulighederne

En tendens, der har været på fremmarch de seneste år (og som coronakrisen satte yderligere skub i) er, at danske virksomheder i højere grad vælger de alternative, fleksible ansættelsesformer frem for den klassiske 37-timers fastansættelse.

Dog kan det være svært at finde rundt i mulighederne, adskille dem fra hinanden og vurdere hvilken, der rent faktisk passer bedst i den aktuelle situation. Ønskescenariet for de fleste arbejdsgivere er, at man både får den kvalificerede arbejdskraft, men samtidig undgår risikoen og forpligtelserne ved en fastansættelse.

På dette webinar får du en introduktion til, hvad det fleksible arbejdsmarked byder på af muligheder, og du bliver klogere på, om det er en vej at gå for din virksomhed. Vi kigger bl.a. på:

  • Hvor bevæger arbejdsmarkedet sig hen, og hvad er trenden lige nu?
  • Hvilke ansættelsesmønstre ser man i virksomhederne under en lavkonjunktur kontra en højkonjunktur?
  • Hvilke fleksible ansættelsesformer findes der?
  • Hvornår giver det mening at vælge en fleksibel ressource frem for en fastansat?
  • Hvordan vælger man rigtigt blandt de forskellige muligheder?

Oplægsholder

Inge Bungum

Senior Manager
Inge Bungum er manager i Azets og leder afdelingen for interim løsninger. Inge har gennem mange år arbejdet med rekruttering og vikarløsninger og følger udviklingen på arbejdsmarkedet og tendenserne i virksomhederne tæt.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation