Optimer din virksomheds økonomifunktion med outsourcing

Spar tid, penge og ressourcer ved at outsource din økonomifunktion

Outsourcing af økonomi og regnskab vil for de fleste virksomheder - store som små - betyde et større fokus på og mere ro omkring kerneforretningen. Alle virksomheder skal have et velfungerende bogholderi, men det er de færreste virksomheder, som finder de forbundne opgaver og aktiviteter særligt tilfredsstillende.
 
Hvis du sidder med det overordnede ansvar for økonomi og regnskab i din virksomhed, men egentlig hellere ville bruge energien på kunderne og på at udvikle forretningen, så er du målgruppen for dette webinar. Her vil du blive klogere på om outsourcing kunne være en fordelagtig beslutning for din virksomhed.
 
Program:
  • Introduktion til outsourcing af økonomifunktionen
  • Fordele ved at outsource hele eller dele af din økonomifunktion
  • Hvordan vælger du den rette outsourcingpartner?
  • Eksempler på virksomheder, der har haft succes med outsourcing og Azets' leverancemodel
  • Case studies og præsentation af resultater
  • Q&A

Læs mere om outsourcing af økonomi til Azets

Oplægsholder

Semir Sirbubalo

Head of Business Relation
Semir Sirbubalo er Manager og Head of Business Relation i Azets. Semir er dagligt i dialog med virksomheder, som ønsker at vide mere om outsourcing af økonomi og kan med sin baggrund som erfaren revisor og økonomikonsulent være med til at vurdere og finde frem til den rigtige løsning.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation