zExpense - En enkel løsning til udlæg og rejseafregninger
 
 
 

zExpense - En enkel løsning til udlæg og rejseafregninger

Få en introduktion på 30 min.

zExpense er en intuitiv og brugervenlig løsning på såvel portal og app, som gør hverdagen nemmere både for konsulenten, der har udlæg og rejseafregning, chefen, som skal godkende og bogholderen, som skal bogføre.

Med elektroniske bilag slipper bogholderiet for at skulle arkivere manuelt, og den rejsende sparer tid og frustrationer over forsvundne bilag. Via zExpense app’en tager medarbejderen et billede af bilag/regning, som efterfølgende uploades direkte til zExpense. Papirbilaget kan efterfølgende smides ud.

zExpense kan integreres med alle typer økonomisystemer og danner således bogføringsgrundlaget til en kassekladde. I zExpense er alle relevante bogføringsoplysninger oprettet og tilføjet til afregningen. Det gælder også dimensionskonteringen som f.eks. formål, afdeling, cost center, sted, projekt/sagsnr. mv.

Få en introduktion til zExpense

På dette webinar får du en gennemgang af de grundlæggende funktioner i zExpense. Vi kigger bl.a. på:

  • Udlæg, privat
  • Udlæg, firmakort
  • Kørselsgodtgørelse
  • Diæter
  • Notifikationsflow
  • Godkendelsesflow

Oplægsholder

Michael Dupont Fischer

Head of Sales
Michael Dupont Fischer er senior manager og Head of Sales i Azets.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation