top banner image
 
 
 

5 fordele ved at vælge Azets

Azets er blandt Norens førende konsulenthuse, og der er mange fordele, når du vælger os som samarbejdspartner. Her er 5 specifikke grunde til at overveje Azets som din leverandør af services og løsninger inden for regnskab, løn og HR.

1. Teknologi

Da vi er en af de største i Norden, betyder det, at vi altid er på forkant med værdifulde, teknologiske fremskridt, som vores kunder kan nyde godt af.

Forestil dig at have adgang til smarte, brugervenlige løsninger, der giver dig adgang til alt det, du behøver for at kunne få et hurtigt overblik over din virksomhed. Du har software og integrationer, der løser alle dine behov. Du får endda gode råd og strategier til, hvordan du kan maksimere det potentiale, der ligger i teknologi og digitalisering. Så kan du definitivt sige, at du er på rette vej mod digitalisering og en digital transformation af din virksomhed.

Azets leverer en komplet pakke med løsninger og rådgivning inden for teknologi og digitalisering med det formål at opfylde dine behov og gøre din virksomhed mere effektiv.

2. Fleksibilitet

Gennem mange år med levering af ydelser af høj kvalitet har vi udviklet en bred vifte af løsninger, der hjælper vores kunder med at løse unikke udfordringer. Velafprøvede og standardiserede løsninger er grundlaget i vores leverancer, men vi er også i stand til at skræddersy vores ydelser specielt til dine behov – uanset kompleksitet. Dette er muligt gennem en kombinationen af intelligent software, højt kvalificerede Azets-medarbejdere og mange års erfaring.

Forestil dig, at Azets stod for driften af din økonomifunktion enten helt eller delvist. I stedet for at skulle afskedige personale eller gennemgå dyre rekrutteringsprocesser, ville du hurtigt og nemt kunne ændre omfanget af de ydelser, du modtager fra os. Det ville ikke alene være enkelt, men også meget omkostningseffektivt. Hvis en eller endda flere af dine nøglemedarbejdere i regnskabs- eller lønafdelingen pludselig melder sig syge, vil en ekspert fra Azets altid være der med det samme for at assistere.

Vi lever i en verden, hvor forandring er normen, ikke undtagelsen. Vi håndterer hele tiden problemstillinger for vores kunder, der blandt andet vedrører løn, skat, regnskab, selskabsret,  HR, personalejura mv.

3. Kvalifikationer og erfaring

Vores erfaring og viden er højt værdsatte kvaliteter, når vi håndterer udfordringer på vegne af vores kunder. De mere end 3.200 erfarne og højt kvalificerede revisorer, regnskabs- og lønkonsulenter samt rådgivere i Azets udvikler løbende deres kompetencer.

Vi er altid opdaterede om de nyeste love og regler, der kan påvirke din virksomhed. Ved hjælp af data og indsigt fra vores kunder eksperimenterer vi hele tiden med at skabe flere og bedre værdiskabende ydelser.

4. Processer og rutiner

Hos Azets leverer vi vores ydelser gennem kvalificerede rutiner og systemer, der er blevet anvendt og testet gennem mange år – samtidig med, at vi hele tiden justerer og forbedrer os i tråd med vores kunders dynamiske behov.

Faktisk har flere end 22.000 kunder i Norden allerede valgt Azets som deres betroede samarbejdspartner. De sætter barren højt og sikrer, at vi forbedrer os hver eneste dag. Kort sagt vi bruger et sæt processer og rutiner, der sikrer, at vores kunder får det, de har brug for.

5. Hele din virksomhed i én enkel visning

Som beslutningstager i din virksomhed vil du naturligvis have let adgang til nøgletal, rapporter og anden vigtig økonomisk information – og gerne når som helst og på alle enheder.

Azets' online-portal, CoZone, giver dig hele din virksomhed på et øjeblik. Få adgang til alt det, du har brug for, og alle de ydelser, Azets tilbyder, i én digital platform med cloud-baseret regnskab, løn, HR og meget mere.

Med et klik på enhver type enhed får du øjeblikkeligt et direkte fugleperspektiv over din virksomhed.

En lille opsummering: Hvorfor vælge Azets?

Hvad kan du forvente som kunde hos Azets? Fleksible og fremsynede løsninger, der er baseret på flere årtiers erfaring og nye og gennemprøvede digitale muligheder.

Online-portalen CoZone samler alt det, du har brug for, i ét simpelt overblik med ét login. Og hvis en af vores standardløsninger ikke passer til dig og din virksomhed, så kan du være sikker på, at vi finder en anden løsning, der gør.

Espresso House om fordelene ved at vælge Azets

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.