Rekruttering - Har I brug for flere fastansatte medarbejdere inden for regnskab, økonomi, løn eller HR
 
 
 

Rekruttering til regnskab, løn og HR

Vi udfører rekrutteringer til alle funktioner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Har I brug for en HR-medarbejder, en lønbogholder eller en CFO?

Vi har værktøjerne, erfaringen og netværket.

Kontakt mig

 

I skal have den rigtige kandidat

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov, passer til virksomheden og som i bund og grund kan skabe værdi for jeres virksomhed. Det kræver dog tid og de rigtige værktøjer at finde frem til de rette kandidater, men det kan vi hjælpe med.

Azets udfører rekrutteringer til alle funktioner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Vores indsigt i markedet og store netværk medfører, at vi kan tiltrække og udvælge den rigtige medarbejder til den konkrete stilling.

Ja - tak kontakt mig

Rekrutteringsprocessen indeholder følgende:

  • Udarbejdelse af job- og kandidatprofil i samarbejde med jeres ansvarlige leder
  • Søgning og udvælgelse af kandidater i vores database og netværk
  • Udarbejdelse af stillingsannonce og annoncering på vores hjemmeside og på relevante jobportaler
  • Screening og interview af relevante ansøgere
  • Præsentation af typisk 1-3 egnede kandidater
  • Deltagelse i interview sammen med jer efter behov
  • Håndtering af hele den administrative rekrutteringsproces

Executive search | Rekruttering til c-level

Med de rette værktøjer, den rette indsigt og erfaring og ikke mindst et stort og finmasket netværk, kan vi hjælpe jer med at finde den rette lederprofil.

At finde den rigtige HR-chef eller CFO er aldrig noget, man bare lige gør. At rekruttere tager tid, kompetencer og professionalisme, og det gælder i endnu højere grad, når den profil I søger, skal indtræde i jeres ledelse, bidrage til jeres strategi og have både indflydelse og beslutningskompetence.

Vi kan rådgive, assistere og styre rekrutteringen, så I finder jeres nye CFO, HR Manager eller løn-chef hurtigere og ikke mindst får den helt rigtige kandidat.

Kampen om talenterne er i gang

I disse år skal I som virksomhed arbejde ekstra hårdt for at tiltrække og fastholde de rigtige profiler.

For alle virksomheder er det afgørende at finde den helt rigtige medarbejder. En profil, der matcher jeres behov, passer til kulturen og har de rigtige kompetencer.

Rekruttering kan imidlertid være en vanskelig og ikke mindst ressourcekrævende proces. Vi har mange års erfaring og adgang til de rette værktøjer. På den måde kan vi effektivisere jeres rekrutteringsproces og finde den helt rigtige medarbejder til jer - inden han/hun ender hos konkurrenten.

Undersøgelser viser, at en fejlrekruttering koster mere end 500.000 kroner.

I kan også leje en interim medarbejder

Står I med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, lønadministration eller HR-afdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme.

Du kan få interim assistance et par dage om måneden, eller du kan vælge en fuldtidsløsning. Og så er du garanteret høj kvalitet og større sikkerhed, sammenlignet med traditionel vikarservice.

Læs mere her om interim assistance

Ansættelse på fast kontrakt

Står I med et ansættelsesstop, men har brug for flere medarbejdere? Eller mangler I medarbejdere, men vil helst slippe for hele den personaleadministrative del? Så er assistance på fast kontrakt med fast månedsløn en oplagt løsning.

Det betyder, at medarbejderen har arbejdsplads i jeres virksomhed, men ansættes på fast kontrakt hos Azets.

Læs mere her om ansættelse på fast kontrakt

Digital signatur med Addo

Addo er et redskab, som gør det muligt for dig at indhente en digital signatur på vigtige aftaler som eksempelvis en kontrakt med din kunde eller en ansættelseskontrakt med din medarbejder.

I forbindelse med rekruttering vil din kommende medarbejder modtage et link til kontrakten med email eller SMS. Vedkommende kan underskrive med det samme på sin computer, tablet eller telefon. Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge.

En proces, hvor du skal indhente en underskrift, kan med Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge. Det er altså langt mere effektivt.

Addo er et sikkert redskab, som lever op til GDPR.

ja tak - kontakt mig 

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation