Rekruttering af ledere til økonomi, løn og HR
 
 
 

Rekruttering af ledere til økonomi, løn og HR

Vi har mange års erfaring i rekruttering af ledere inden for funktionerne økonomi, regnskab, løn og HR. Så kontakt os, hvis I mangler en CFO, økonomidirektør, lønchef eller HR-manager.

Vi har indsigten i markedet, erfaringen og de rette værktøjer

Rekruttering af ledere er en opgave, vi tager alvorligt

Når vi påtager os at rekruttere en leder til en virksomhed, er det et stort ansvar, som vi tager meget alvorligt og en opgave, vi går til med stor dedikation.

For at opnå de bedste resultater, arbejder vi tæt sammen med kunden i de indledende faser. Vi sætter os grundigt ind i virksomhedens unikke situation og behov, og sammen definerer vi den optimale lederprofil.

Vores erfaring inden for rekruttering af ledere kombineret med vores indgående forståelse af hver kundes virksomhed, gør os i stand til at være effektive og nøjagtige ved hver rekruttering.

Det bidrager til en høj succesrate, når vores mål er at skabe det optimale match mellem leder og virksomhed.

Vigtige trin i rekruttering af ledere:

 • Etablering af fuld forståelse for din virksomheds specifikke situation og behov
 • En grundig søgning og udvælgelse af kandidater med sigte på at finde de bedste og ikke bare de mest oplagte
 • Screening og vurdering af lederprofilernes egnethed
 • Samtale med relevante kandidater
 • MPA personlighedstest (vores konsulenter er certificerede), hvis relevant
 • Præsentation af 1-3 egnede lederprofiler
 • Vi samarbejder med jer om at vurdere kandidaterne og deltager evt. i interview
 • Håndtering af den samlede administrative rekrutteringsproces
||

Rekruttering af ledere

Rekruttering af ledere og nøglemedarbejdere | Få den rette kandidat

I Azets har vi mange års erfaring med rekruttering af ledere, og vores erfaring kompineret med indsigt i markedet og de rigtige værktøjer betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige leder eller nøglemedarbejder.

Rekruttering af f.eks. en CFO, økonomichef eller HR-direktør er en vigtig og omfattende opgave, der altid skal tages alvorligt. Det kræver tid, kompetencer og professionalisme at finde den rigtige lederprofil til stillingen. Kandidaten bliver en del af jeres ledelse og vil skulle bidrage til virksomhedens strategi og udvikling.

Derfor kan det være en god idé at samarbejde med en professionel partner som Azets ved rekruttering af ledere. Vi kan rådgive dig igennem hele processen og varetage rekrutteringen, så du får de bedste chancer for at få besat stillingen med den rette lederprofil.

Hvorfor er det en god idé at få hjælp til lederrekruttering?

Korrekt lederrekruttering er vigtig for enhver virksomhed, da fejlrekrutteringer kan have store omkostninger. At finde den rette profil til en lederstilling er dog ikke nogen nem opgave, og det er derfor vigtigt at gøre det rigtigt første gang.

Hver virksomhed har sin egen unikke profil og kultur, og det gælder også jer. Derfor er det afgørende at foretage en grundig analyse af virksomheden for at finde den bedst egnede lederprofil.

Rekruttering af ledere kræver balance mellem kandidatens erfaring, kvalifikationer og personlighed på den ene side og jeres virksomhedskultur og forretningsprincipper på den anden. Lederrekruttering handler derfor ikke kun om at afdække de faglige kompetencer og evner, men også om at finde et kulturelt og personligt match.

Vi skal finde den lederprofil, som skaber størst værdi

Vores mission, når vi påtager os en lederrekruttering, er at sikre, at den rekrutterede leder skaber størst mulig værdi for virksomheden. Den rette profil skal kunne bidrage til udvikling og vækst og hjælpe jer med at nå strategiske mål.

Vi bliver ofte kontaktet, når en virksomhed står over for at skulle besætte en vigtig nøgleposition, som f.eks. økonomidirektør eller andre ledelsespositioner.

Som professionel partner inden for rekruttering af ledere har vi et omfattende netværk, og vores erfaring med effektiv lederrekruttering betyder, at vi er i stand til at definere, finde og rekruttere den perfekte lederprofil, som vil passe godt til jeres virksomheds behov og kultur.

At rekruttere de bedste kræver ekspertise - og det er dyrt at træffe et forkert valg!

I dag er kampen om talentfulde medarbejdere mere intens end nogensinde før, og rekruttering af de rette ledere er blevet en yderst udfordrende opgave. Det kræver en omfattende viden at kunne definere, finde og ikke mindst tiltrække de mest kvalificerede lederprofiler.

Hvis du har oplevet en fejlrekruttering på lederniveau, f.eks. ved rekruttering af direktør eller CFO, ved du, hvor dyrt det kan være, og at det helst skal undgås. En fejlrekruttering er altid en rigtig dum situation, men når det sker ifm. lederrekruttering, kan det have alvorlige og langvarige konsekvenser, da det potentielt påvirker mange medarbejdere. Det kan i værste fald føre til:

 • Medarbejderutilfredshed og mistrivsel
 • Højere sygefravær og øget personaleudskiftning
 • Dårligere kvalitet og utilfredse kunder
 • Faldende produktivitet og omsætning

Azets kan hjælpe med lederkruttering

Få hjælp til rekruttering af ledere

 • Rekruttering af økonomichef
 • Rekruttering af CFO
 • Rekruttering af regnskabschef
 • Rekruttering af lønchef
 • Rekruttering af direktør
 • Rekruttering af topledelse
 • Rekruttering af leder
 • Rekruttering af HR-manager

Interim management

Vil du have ro på organisationen under rekrutteringsprocessen, kan du midlertidigt leje en leder inden for økonomi, regnskab, løn eller HR. Med interim management får du en erfaren lederprofil i den periode, du har brug for det.

Det kan f.eks. være en god midlertidig løsning imellem to ansættelser, så du har ro og tid til at finde den rette lederprofil til en stilling.

Læs mere her om interim management

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

phone-2.svg

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.