rekruttering
 
 
 

HR rekruttering - Find den rette kandidat

Har I brug for hjælp til rekruttering af nye medarbejdere til jeres HR-afdeling? Lad os være jeres rekrutteringsbureau - vi garanterer en optimal rekrutteringsproces.

At finde den rette HR-medarbejder er en opgave,
vi tager alvorligt

HR-rekruttering er et vigtigt område for enhver virksomhed. Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov og kan skabe værdi for jeres HR-afdeling.

Men effektiv HR-rekruttering kræver tid og de rigtige værktøjer, og netop det kan vi hjælpe med.

Vi varetager rekruttering af medarbejdere for et stort antal virksomheder, og det er især vores indsigt i markedet og store netværk som gør os til et stærkt rekrutteringsfirma.

Ja - tak kontakt mig

I rekrutteringsprocessen sørger vi for at:

 • Udarbejde job- og kandidatprofil i samarbejde med jeres ansvarlige leder
 • Søge og udvælge relevante kandidater i vores database og netværk
 • Udarbejde stillingsannonce og annoncere på vores hjemmeside og relevante jobportaler
 • Screene og interviewe relevante ansøgere
 • Hvis relevant, gennemførsel af MPA personlighedstest
 • Præsentere jer for ca. 1-3 egnede HR-kandidater
 • Deltage i interview sammen med jer efter behov
 • Håndtere hele den administrative rekrutteringsproces

hr rekruttering

Oplever I at det er svært at rekruttere?

I mærker sikkert, at I som virksomhed skal arbejde hårdere for at tiltrække og fastholde de rigtige HR-profiler i jeres virksomhed.

Det er afgørende at finde den rigtige medarbejder, og en fejlrekruttering er dyr. Det er derfor ofte en god investering af hente hjælp til rekruttering hos et rekrutteringsfirma.

Vi hjælper med at rekruttere jeres næste: 

 • HR konsulent
 • HR ansvarlig
 • HR chef
 • HR medarbejder / administration

Hvorfor skal I vælge professionel
HR-rekruttering?

Der er flere forskelle mellem at bruge et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering og at lade jeres egen HR-afdeling rekruttere nye HR-medarbejdere.

Som professionelt rekrutteringsbureau har vi erfaring og ekspertise i at finde og præsentere kvalificerede kandidater, mens din egen HR-afdeling kan have mere begrænset erfaring og ekspertise i rekruttering.

Samtidig kan vi give dig et objektivt syn på mulige kandidater, mens virksomhedens HR-afdeling kan have eksisterende relationer og præferencer, som kan påvirke deres vurdering.

hr rekrutteringssystem

||


Vælg en stærk partner til rekruttering af medarbejdere

Som et af Nordens førende konsulenthuse inden for økonomi, løn og HR har vi både en faglig indsigt og en indsigt i markedet der gør, at vi med stor succes kan varetage rekruttering af medarbejdere til HR-funktionen for virksomheder i hele Danmark. Rekruttering af medarbejdere er under alle omstændigheder en tidkrævende og kompliceret affære, og det gælder i særdeleshed, hvis du skal rekruttere til en funktion, der ligger uden for din virksomheds kernekompetence.

Som konsulenthus assisterer vi hver dag virksomheder med HR, og vi kender derfor alle tænkelige profiler på medarbejdere til denne funktion. Ved rekruttering af nye HR-medarbejdere kan vi derfor også hjælpe med at definere jeres ønskede profil helt skarpt, så I får den rigtige kandidat til teamet.

 

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

phone

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.