Udpluk af vores HR-ydelser
 
 
 

Udpluk af vores HR-ydelser

Rekruttering

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher dit behov, passer til virksomheden og som i bund og grund kan skabe værdi for din virksomhed.

Det kræver tid og de rigtige værktøjer at finde frem til rette kandidater, det kan vi hjælpe med.

  • Opslag
  • Kandidatadministration og screening
  • Samtaler, vurdering, test, afslag
  • Sparring med leder
  • Mulighed for ”kun” at købe dele af en rekruttering

Læs mere her

Dokumenthåndtering

Under dine medarbejderes ansættelse har du, som virksomhed, pligt til at dokumentere de forskellige aftaler og ændringer, der involverer dine medarbejdere. Vi laver den nødvendige dokumentation som sikrer dig, at du overholder regler og lovgivning på området:

  • Udarbejdelse af kontrakter/tillæg/advarsler/opsigelser
  • Gennemlæsning af kontraktudkast samt sparring
  • Lønreguleringsbreve
  • Personalehåndbøger og virksomhedspolitikker

Medarbejderhåndbog

Har du brug for at få skrevet informationer og regler ned til dine medarbejdere, kan vi også hjælpe dig. Ved at bruge os til at lave en medarbejderhåndbog, udarbejdet efter dine aktuelle behov, sikrer du, at din virksomhed og medarbejdere får et vigtigt opslagsværk, der samtidigt er afstemt med gældende lovgivning for medarbejdere.

Medarbejderhåndbogen beskriver din virksomheds ansættelsesvilkår og er et vigtigt værktøj i forhold til nye medarbejderes effektive indkørsel i din virksomhed.

HR-sparring

Du kan bruge os som rådgivnings- og sparringspartner på HR-området. Vi kan eksempelvis rådgive omkring, hvordan vi kan effektivisere HR-processerne i din virksomhed. Derudover kan vi vejlede og sparre i forhold til lovgivning og praksis på HR-området, medarbejderforhold og rapportering. 

Vi yder support og sparring enten via e-mail, telefon - eller ude hos dig i din virksomhed.

Medarbejderudviklingssamtaler

For at opnå din virksomheds mål, er det vigtigt at have en løbende dialog med dine medarbejdere om mål, opgaver og kompetencer. Vi hjælper dig med at strukturere eller opdatere denne metode, også kaldet medarbejderudviklingssamtaler eller MUS.

Alt efter dit behov og dine ønsker, kan vi enten vejlede dig eller sammensætte en enkel metode, der hjælper dig konkret til at samle virksomheden om jeres mål.

Midlertidig hjælp i virksomheden

Der kan være mange grunde til, at din virksomhed kan få brug for et par ekstra hænder i en periode. Nogle af de mange ting som vi med fordel kan hjælpe dig med er at varetage opgaver for medarbejdere, der enten er på barsel eller er langtidssyge - eller når I har ekstraordinært travlt.

Vejledning i overenskomster

Vi kan agere som sparringspartner i forbindelse med din virksomheds overenskomster og lokalaftaler. I kan bruge os som et effektivt link mellem de aftalte overenskomster og implementeringen af disse i HR- og lønsystem. Det er vigtigt for os at understrege, at vi aldrig tolker overenskomster, dette er din virksomheds opgave.

Vejledning i overenskomster

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

phone

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.